skip to Main Content

Askel parempaan – pihasuunnitelma

950.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kaipaatko uutta ilmettä pihallesi? Ota helppo ja vaivaton askel kohti viihtyisämpää elämää. Tilaa heti!

Kuvaus

Askel parempaan – Pihasuunnitelma

Kaipaatko pihaasi jotain uutta? Haluatko lisätä asuin- ja oleskeluviihtyvyyttä pihallesi? Ensimmäinen askel kohti miellyttävämpää asumiskokemusta on laittaa asuinympäristö mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi. Kannattaa siis tilata pihasuunnitelma ammattilaiselta. Asiantuntijamme suunnittelee pihastasi viihtyisän, miellyttävän ja toimivan kokonaisuuden huomioiden kaikki toiveesi. Kaikkien pihasuunnitelmiemme hinnat sisältävät matkat 50 km säteelle toimistoltamme. Matka teiltä toimistollemme ei kuitenkaan ole este pihasi viihtyvyyden parantamiselle. Teemme töitä kauemmaskin.

Pihasuunnitelma kannattaa tilata syksyllä ennen lumen tuloa. Näin suunnitelma voidaan tehdä talven aikana ja toteutuksen voi aloittaa heti kun lumet sulavat. Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti toteutettu piha lisää kiinteistön käyttöarvon lisäksi myös kiinteistön reaaliarvoa, eli myyntihintaa!

Kun tilaat pihan toteutuksen meiltä vuoden sisällä toimittamastamme suunnitelmasta, vähennämme aina koko suunnitelman hinnan toteutuskustannuksista.

Ostettuasi tuotteen, suunnittelijamme ottaa nopeasti yhteyttä ja sopii kanssasi ensimmäisen käynnin ajankohdan.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja tuotteista ja palveluista. Kysy rohkeasti!

 

Askel parempaan – pihasuunnitelma

Askel parempaan -suunnitelma on sinulle, joka haluat hieman enemmän kuin pelkkiä vinkkejä (pihakonsultointi). Askel parempaan -pihasuunnitelmassa käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi mitä suunniteltavalta alueelta odotetaan ja mitä toiveita sen suhteen on. Suunnitelma tehdään asiakkaan toimittaman pohjakuvan (asemapiirustus tai vastaava) päälle.

*Askel parempaan -pihasuunnitelma sisältää:

  • pihan yleisimeen suunnittelu
  • toimintojen sijoittelu (kulkualueet, oleskelualueet, viheralueet)
  • rakenteet (kiveykset, terassit, muurit, kiinteät kalusteet, valaistus) materiaaliehdotuksineen
  • kasviehdotuksia (eli lista mitä kasveja pihalla esimerkiksi voisi käyttää)
  • 1-3 käyntiä suunniteltavalla alueella, joista vähintään yksi asiakkaan kanssa
  • asiakkaalle toimitetaan kuva suunnitelmaluonnoksesta

Askel parempaan -suunnitelmassa suunniteltavan alueen koko on enintään 3000 m2. Suunniteltava alue voi olla koko tontti, tai joku osa siitä, esim. tilan piha-alue. Tuote sisältää matkaa 50 km toimipisteeltämme. Tulemme toki mielellään kauemmaskin. Voit ostaa lisämatkaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme tilaa lisämatkaa tästä.

Jos luonnossuunnitelma ei ole sinun pihaasi oikea vaihtoehto juuri nyt, niin katso muut pihasuunnittelu ja -konsultointipalvelumme täältä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Askel parempaan – pihasuunnitelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku