skip to Main Content

Harppaus parempaan – pihasuunnitelma

3,600.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kaipaatko uutta ilmettä pihallesi? Onko vain paras kyllin hyvä? Tilaa heti!

Kuvaus

Harppaus parempaan – pihasuunnitelma, kun vai paras kelpaa!

Harppaus parempaan – pihasuunnitelma

Kaipaatko pihaasi jotain uutta? Haluatko lisätä asuin- ja oleskeluviihtyvyyttä pihallesi? Ensimmäinen askel kohti miellyttävämpää asumiskokemusta on laittaa asuinympäristö mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi. Kannattaa siis tilata pihasuunnitelma ammattilaiselta. Asiantuntijamme suunnittelee pihastasi viihtyisän, miellyttävän ja toimivan kokonaisuuden huomioiden kaikki toiveesi. Kaikkien pihasuunnitelmiemme hinnat sisältävät matkat 50 km säteelle toimistoltamme. Matka teiltä toimistollemme ei kuitenkaan ole este pihasi viihtyvyyden parantamiselle. Teemme töitä kauemmaskin.

Pihasuunnitelma kannattaa tilata syksyllä ennen lumen tuloa. Näin suunnitelma voidaan tehdä talven aikana ja toteutuksen voi aloittaa heti kun lumet sulavat. Suunnitelma tehdään asiakkaan toimittaman pohjakuvan (asemapiirros tai vastaava) päälle. Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti toteutettu piha lisää kiinteistön käyttöarvon lisäksi myös kiinteistön reaaliarvoa, eli myyntihintaa!

Kun tilaat pihan toteutuksen meiltä vuoden sisällä toimittamastamme suunnitelmasta, vähennämme aina koko suunnitelman hinnan toteutuskustannuksista.

Ostettuasi tuotteen, suunnittelijamme ottaa nopeasti yhteyttä ja sopii kanssasi ensimmäisen käynnin ajankohdan.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja tuotteista ja palveluista. Kysy rohkeasti!

Harppaus parempaan – pihasuunnitelma

Harppaus parempaan -suunnitelma on sinulle, joka haluat parasta ja helposti. Tässäkin suunnitelmassa käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi mitä suunniteltavalta alueelta odotetaan ja mitä toiveita sen suhteen on. Tässä tuotteessa suunnitellaan kaikki valmiiksi.

Harppaus parempaan pihasuunnitelma sisältää:

  • pihan yleisimeen suunnittelu
  • toimintojen sijoittelu (kulkualueet, oleskelualueet, viheralueet)
  • rakenteet (kiveykset, terassit, muurit, kiinteät kalusteet, valaistus)
  • pihan mitoitus ja korot
  • 1-3 käyntiä suunniteltavalla alueella, joista vähintään yksi asiakkaan kanssa
  • asiakkaalle toimitetaan kuva suunnitelmaluonnoksesta (hyväksytyn luonnossuunnitelman jälkeen tehdään lopullinen suunnitelma)
  • kasvilajivalinnat, taimimäärät ym.
  • rakenteiden materiaalit ja menekki
  • toteutuksen kustannusarvio
  • työselitys (jossa mm rakennus ja hoito-ohjeita)

Harppaus parempaan pihasuunnitelmassa suunniteltavan alueen koko on enintään 3500 m2. Suunniteltava alue voi olla koko tontti, tai joku osa siitä, esim. tilan piha-alue. Tuote sisältää matkaa 50 km toimipisteeltämme. Tulemme toki mielellään kauemmaskin. Voit ostaa lisämatkaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme tilaa lisämatkaa tästä.

Jos Harppaus parempaan – pihasuunnitelma ei ole sinun pihaasi oikea vaihtoehto juuri nyt, niin katso muut pihasuunnittelu ja -konsultointipalvelumme täältä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harppaus parempaan – pihasuunnitelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku