skip to Main Content

Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla

1,195.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kaipaatko uutta ilmettä pihallesi? Ota helppo ja vaivaton askel kohti viihtyisämpää elämää. Tilaa heti!

Kuvaus

Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla

Kaipaatko pihaasi jotain uutta? Haluatko lisätä asuin- ja oleskeluviihtyvyyttä pihallesi? Ensimmäinen askel kohti miellyttävämpää asumiskokemusta on laittaa asuinympäristö mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi. Kannattaa siis tilata pihasuunnitelma ammattilaiselta. Asiantuntijamme suunnittelee pihastasi viihtyisän, miellyttävän ja toimivan kokonaisuuden huomioiden kaikki toiveesi. Kaikkien pihasuunnitelmiemme hinnat sisältävät matkat 50 km säteelle toimistoltamme. Matka teiltä toimistollemme ei kuitenkaan ole este pihasi viihtyvyyden parantamiselle. Teemme töitä kauemmaskin.

Pihasuunnitelma kannattaa tilata syksyllä ennen lumen tuloa. Näin suunnitelma voidaan tehdä talven aikana ja toteutuksen voi aloittaa heti kun lumet sulavat. Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti toteutettu piha lisää kiinteistön käyttöarvon lisäksi myös kiinteistön reaaliarvoa, eli myyntihintaa!

Kun tilaat pihan toteutuksen meiltä vuoden sisällä toimittamastamme suunnitelmasta, vähennämme aina koko suunnitelman hinnan toteutuskustannuksista.

Ostettuasi tuotteen, suunnittelijamme ottaa nopeasti yhteyttä ja sopii kanssasi ensimmäisen käynnin ajankohdan.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja tuotteista ja palveluista. Kysy rohkeasti!

Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla

Isompi askel -pihasuunnitelma kasvivalinnoilla on sinulle, joka haluat hieman enemmän kuin pelkkiä vinkkejä. Askel parempaan -pihasuunnitelmassa käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi mitä suunniteltavalta alueelta odotetaan ja mitä toiveita sen suhteen on. Tässä tuotteessa määritellään lisäksi mitä kasveja alueelle istutetaan/jätetään.

Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla sisältää:

  • pihan yleisimeen suunnittelu
  • toimintojen sijoittelu (kulkualueet, oleskelualueet, viheralueet)
  • rakenteet (kiveykset, terassit, muurit, kiinteät kalusteet, valaistus) materiaaliehdotuksineen
  • 1-3 käyntiä suunniteltavalla alueella, joista vähintään yksi asiakkaan kanssa
  • asiakkaalle toimitetaan kuva suunnitelmaluonnoksesta
  • kasvilajivalinnat, taimimäärät ym.
  • ohjeita valittujen kasvien istutukseen ja hoitoon

Isompi askel -pihasuunnitelmassa suunniteltavan alueen koko on enintään 3000 m2. Suunniteltava alue voi olla koko tontti, tai joku osa siitä, esim. tilan piha-alue. Suunnitelma tehdään asiakkaan toimittaman pohjakuvan (asemapiirustus tai vastaava) päälle. Tuote sisältää matkaa 50 km toimipisteeltämme. Tulemme toki mielellään kauemmaskin. Voit ostaa lisämatkaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme tilaa lisämatkaa tästä.

Jos Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla ei ole sinun pihaasi oikea vaihtoehto juuri nyt, niin katso muut pihasuunnittelu ja -konsultointipalvelumme täältä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Isompi askel – pihasuunnitelma kasvivalinnoilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku