skip to Main Content

Kukkatervehdys ovelle toimitettuna Pihtiputaan alueella

40.00 100.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kukkatervehdys ovelle toimitettuna. Kolme eri kokovaihtoehtoa.

Clear selection

Kuvaus

Ilahduta ystävää tilaamalla hänelle kotiovelle toimitettava kukkatervehdys.

Kukkatervehdys ovelle toimitettuna Pihtiputaan alueella

Tilaa kukkatervehdys verkkokaupasta ja ilmoita lisätiedoissa toiveet kimpun väristä (ja jos käytettävien kukkien tyylin suhteen on toiveita) sekä haluamasi lyhyt tervehdys korttiin. Sidomme kimpun, paketoimme sen huolellisesti ja toimitamme sen pienen tervehdyksen kera vastaanottajalleen Pihtiputaan keskusta-alueella. Ovelle toimittaminen sisältyy kimpun hintaan.

Kukkatervehdyksen kokoon vaikuttaa valittujen kasvien hinta. Pienessä kukkatervehdyksessä kasveja on keskimäärin 3-5 kpl, keskikokoisessa 5-10 kpl ja isossa yli 10 kpl. Kasvilajit vaikuttavat kasvimäärään, eli mitä isompi yksi kukka on, sitä vähemmän kimpussa on kukkia. Kukkien lisäksi kimpussa voi olla erilaisia leikkovihreitä tai luonnonmateriaaleja, kuten mustikanvarpua tai oksia/”risuja”. Kimpun voi toivoa yksilajisena (esim ruusu- tai neilikkakimppu) tai sekakimppuna, jossa on useampaa eri lajia harmonisena kokonaisuutena.

Pyrimme tekemään kimpun mahdollisimman tarkasti asiakkaan toiveitten mukaan, mutta toisinaan joudumme saatavuusongelmien vuoksi vaihtamaan toivotun kasvilajin toiseen samantyyliseen. Värien suhteen toiveiden noudattamisessa ei yleensä ole ongelmia.

Toimitus

Toimitamme kukkalähetykset pääsääntöisesti yhden työpäivän kuluessa. Halutessasi voit myös tilata kimpun etukäteen ja ilmoittaa toivotun toimituspäivän lisätiedoissa. Mikäli toimitus toivottuna ajankohtana ei jostain syystä onnistu, otamme yhteyttä tilaajaan ja sovimme uuden toimitusajan. Kukkakimpun lisäksi toimitukseen kuuluu pieni viesti / lyhyt tervehdys, esimerkiksi ”Paljon onnea Marja-Leenalle syntymäpäivänä! Toivoo Anneli ja Pentti”.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta enni.lahtinen@kiviteos.fi tai puhelimitse numerosta 045 864 4686.

Lisätiedot

Koko

Pieni, Keskikokoinen, Iso

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukkatervehdys ovelle toimitettuna Pihtiputaan alueella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku