skip to Main Content

Kynttilänalusta, musta, lohkoreunainen, ilmainen toimitus

15.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Lohkoreunainen kynttilänalusta killotetulla pinnalla. Koko noin 10 x 10 cm.

Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ktp008 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kynttilänalusta, musta, lohkoreunainen

Kivinen kynttilänalusta tuo sisustukseen ilmettä ja hyvää vastapainoa pehmeämmille pinnoille. Kaunis graniittinen kynttilänalusta sopii tyyliin kuin tyyliin ja korostaa kauniisti kynttilän liekkiä. Valo heijastuu kiillotettusta pinnasta todella hyvin tuoden kynttiläasetelmaan syvyyttä. Alusta on suomalaista luonnonkiveä ja sen yläpinta on kiillotettu. Reunat ovat lohkopintaiset joten ne korostavat kiven luonnollista alkuperää. Lohkotun ja kiillotetun pinnan välinen kontrasti luo upean vaikutelman, jota kynttilän liekki vielä korostaa.

Kynttilänalusta, koko

Kuvassa olevan kynttilänalustan paksuus on 4 cm ja kooltaan alusta on noin 10 x 10 cm. Kynttilänalustan paino on noin 1 kg. Muita vaihtoehtoisia paksuuksia ovat 3 ja 5 cm. Alustan paksuudesta voi esittää toiveita.

Voimme tehdä alustoja myös asiakkaan toimittamien mittojen mukaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme (kiviteos@kiviteos.fi).

Muuta

Kynttilänalustaa on saatavilla (erikseen tilatessa) mustan lisäksi myös muissa väreissä. Mahdollisia värejä ovat esimerkiksi Taivassalon punainen, Ristijärven harmaa ja Oulaisten ruskea. Kysy erikoisväreistä lisää asiakaspalvelustamme.

HUOM! Mitä useamman alustan tilaat (yhtä väriä), sitä edullisempi yksittäishinta alustalle tulee.

Lisää kynttilänalustoja ja  -jalkoja sekä muita pienesineitä on verkkokaupassamme ryhmiteltynä pienesineet-tuoteryhmän sivulle (pienesineet – (kiviteos.fi)).

Toimitus

Kivialusta toimitetaan postipakettina (postin toimipisteestä noudettava paketti). Toimituskulut sisältyvät alustan / alustojen hintaan. Mikäli haluat tilata paketin kotiin toimitettuna, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Halutessaan kynttilänaluset voi noutaa myös tehtaaltamme tai tilata samassa rahtiautolähetyksessä kuin suuremmat graniittituotteet. Noutoajankohta on aina sovittava etukäteen. Kysy lisätietoja toimitustavoista asiakaspalvelustamme!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 10 × 10 × 4 cm
Määrä

1 kpl, 3 kpl, 5 kpl, 8 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kynttilänalusta, musta, lohkoreunainen, ilmainen toimitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku