skip to Main Content

Mittatarkka nupukivi, VTS keltainen, 140x140x250 mm

100.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Mittatarkka nupukivi Viitasaaren keltaista graniittia. Ylä- ja alapinnat lohkottu, sivut sahattu.

Varasto loppu

Kuvaus

Mittatarkka nupukivi

Mittatarkka nupukivi on perinteinen katukivi. Korkea nupukivi kestää raskastakin liikennettä ja sopii siksi hyvin kulkuväylien ja autopaikkojen päällysteeksi. Nupukiven lohkottu pinta on karkea, eikä se ole märkänä liukas. Kivien ylä- ja alapinta on lohkottu ja reunat sahattu. Mittatarkka nupukivi sopii myös reunakiveksi ja kohopenkin reunukseksi. Tämän korkuisella kivellä saa jo pientä korkeuseroakin aikaan. Kohopenkin reunuksena käytettävän nupukiven näkyviin jäävä yläreuna kannattaa käsitellä esimerkiksi polttamalla, jolloin se on hieman luonnollisemman oloinen.

Viitasaaren keltainen graniitti on yleissävyltään vaalea (myös Viitasaaren vaaleanharmaa) kivi. Lohkotusta pinnasta keltainen sävy ei erotu oikeastaan ollenkaan. Kivi on melko isorakeinen.

Koko

Nupukiven korkeus on noin 140 mm. Lohkotun ylä- ja alapinnan vuoksi kivien paksuudet eroavat hieman toisistaan. Nupukiven lohkotun yläpinnan mitat ovat 140 x 250 mm.

Muuta

Kivet myydään neliöhinnalla (€/m2). Myyntierä on siis 1 m2, ei kappale! 1 neliöön mahtuu nupukiveä noin 25,6 kg. Nupukivi painaa noin 14 kg / kpl, eli 1 m2 painaa noin 360 kg.

Voit myös tehdä tarjouksen jonkinlaisesta osasta tai koko erästä sähköpostitse asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi). Vastaamme kahden työpäivän kuluessa hyväksymmekö tarjouksesi. Toimitustapoina rahtiauto ja nouto, rahtihinta ei sisälly hintaan. Noudettaessa kivet tehtaaltamme, noutoaika on aina sovittava etukäteen!

Lisätiedot

Paino 340 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mittatarkka nupukivi, VTS keltainen, 140x140x250 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku