skip to Main Content

Pihakäynti – ensiaskel kohti parempaa pihaa

150.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kaipaatko uutta ilmettä pihallesi? Asiantuntijamme auttavat. Tilaa heti!

Kuvaus

Ota ensiaskel kohti parempaa pihaa helposti, tilaa nyt pihakäynti verkosta!

Pihakäynti

Kaipaako pihasi uutta ilmettä? Tarvitsetko neuvoja pihan suunnittelun, kunnostamisen tai vaikkapa jonkun tietyn kasvin hoitamisen suhteen? Mietityttääkö kesäkeittiön tai jonkin muun toiminnon sijoittelu? Tämä tuote on ratkaisu pihaongelmiisi.

Pihakäynti, eli pihakonsultointi, sopii omatoimiselle piharakentajalle ja -kunnostajalle. Kyseessä on pihasuunnittelun muoto, jossa päätoiminen suunnittelu ja toteuttaminen jää asiakkaalle itselleen. Katsomme pihakäynnin aikana yhdessä asiakkaan kanssa pihan ongelmakohdat sekä annamme neuvoja, ohjeita ja vinkkejä erilaisista vaihtoehdoista ja niiden toteuttamisesta. Pihakäynnillä voidaan tehdä yleiskatsaus koko pihaan, tai keskittyä yksityiskohtaisemmin johonkin tiettyyn pihan osa-alueeseen (esimerkiksi oleskelualue, kiveys, istutusalue, jne).

Kannattaa miettiä etukäteen, minkälaista konsultointia pihan osalta tarvitsee, sillä aika on rajallinen. Kannattaa myös miettiä riittääkö konsultointi (yksi tai useampi käynti pihalla) vai haluatko kuitenkin tarkemman ja laajemman pihasuunnitelman. Pihakonsultointi on ensiaskel pihasuunnitelman tekemiseen, eli pihakäynnillä voidaan myös kartoittaa suunnitelman tarve ja laajuus. Pihakäynnin aikana saatujen tietojen pohjalta voidaan yleensä aloittaa suunnitelman tekeminen. Asiantuntijamme pystyvät ottamaan pihakäynnillä vastaan tilauksen tarkemmasta pihasuunnitelmasta. Pihakäynnin hinta hyvitetään käynnillä vahvistetusta pihasuunnitelmatilauksesta.

Tarkemmat tiedot

Tämä tuote sisältää 1 tunnin verran konsultointia paikan päällä sekä matkat 50 km säteellä toimipaikaltamme. Lisätunnin hinta on 70 € (laskutus alkavalta puolelta tunnilta) ja matkojen (50 km ylittävältä osuudelta) 1 € / km. Voit tilata lisäaikaa ja –matkaa myös lisätuotteena verkkokaupastamme.

Pihakäynnin ajankohta sovitaan erikseen asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen.

Teemme pihakäynnistä muistiinpanot, jotka toimitamme asiakkaalle sähköisesti pihakäynnin jälkeen.

Muuta

Lue lisää pihakäynnin hyödyistä: http://www.puutarhaunelma.fi/pihasuunnittelu/pihakaynti.

Blogistamme löytyy myös juttua pihakäynneistä. https://www.kiviteos.fi/pihakaynti-viela-on-aikaa/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pihakäynti – ensiaskel kohti parempaa pihaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku