skip to Main Content

Pihapöytä mustalla rautajalalla, suomalaista graniittia

300.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Komea graniittinen pihapöytä rautajalalla. Valitse suosikkisi varastoväreistä tai kysy asiakaspalvelustamme omaa toivettasi.

Clear selection

Kuvaus

Pihapöytä mustalla rautajalalla ja suomalaista graniittia olevalla pöytälevyllä on terassin tai puutarhan katseenvangitsija. Pihapöytä -nimityksestä huolimatta pöytä sopii käytettäväksi myös sisätiloissa.

Graniittinen pihapöytä rautajalalla

Kauniilla säällä tekee mieli viettää aikaa pihalla. Terassit, parvekkeet ja patiot laajentavat mukavasti asuintilaa kesäaikana, lasitetuissa tai muutoin katetuissaa tiloissa terassi-/parvekekautta voi pidentää helposti syksyyn asti. Ja jotta terassilla tai pihalla tai parvekkeella viihtyisi, täytyy tietenkin kalustepuolen olla kunnossa. Kalusteista tuolit ja pöydät ovat viihtymisen kannalta olennaisia sekä pihoilla että parvekkeilla kuten tietenkin sisätiloissakin.

Graniittinen pihapöytä kestää niin aurinkoista kuin sateistakin säätä. Sen voi myös jättää talveksi paikoilleen, kunhan huolehtii, ettei sen päälle putoa esimerkiksi katolta kerralla isoja lumikuormia, jotka saattavat kaataa pöydän. Pöydässä on tukeva rautajalka ja graniittinen pöytälevy.

Pihapöytä on noin 76-80 cm korkea (pöytälevyn paksuudesta riippuen) ja sen jalassa on pieni säätövara. Pöytälevyn koko vaihtelee noin 60-80 x 60-80 cm välillä pöytälevyn ja pöydän reunan käsittelytavan mukaan. Pihapöydän yläpinta on kiillotettu ja reunat ovat joko poltetut tai lohkotut. Mikäli pöydän haluaa kiillotetuilla reunoilla, voi tuotteesta laittaa tarjouspyynnön asiakaspalveluumme sähköpostitse (kiviteos@kiviteos.fi)

Pihapöydän vakiovärit ovat punainen, harmaa ja musta. Jalka on saatavana mustana tai valkoisena. Laita väritoive lisätieto-kohtaan! Mikäli väritoivetta ei ole esitetty, toimitamme pöydän mustalla jalalla. Pöytälevyn vakiovärien lisäksi muitakin värivaihtoehtoja löytyy jonkin verran, esitä väritoiveesi tai kysy lisää asiakaspalvelustamme sähköpostitse (kiviteos@kiviteos.fi) tai puhelimitse (014 573 575).

Lisää pihakalusteita löydät täältä: pihakalusteet – (kiviteos.fi).

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
väri

Punainen, Harmaa, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pihapöytä mustalla rautajalalla, suomalaista graniittia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku