skip to Main Content

Reunakivi 10 cm leveä, yläpinta poltettu, eri värejä

25.00 35.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

10 cm leveä reunakivi mustana tai ruskeana. Sopii myös reunukseksi mataliin korkeuseroihin.

Clear selection

Kuvaus

Reunakivi

Reunakivi on edullinen ja helppo vaihtoehto nurmikon rajaamiseen. Kivi upotetaan maahan maanpinnan tasalle, jolloin ruohonleikkurin renkaan saa kiven päälle, eikä reunusta tarvitse erikseen leikata trimmerillä. Kivi rajaa nurmikon tai esimerkiksi istutusalueet muista pinnoista tyylikkäästi, helpottaen samalla nurmikon reunuksen siistinä pitämistä. Reunakiven ansiosta voit unohtaa nurmikon reunojen kanttaamisen!

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotteen mitat 140 x 100 x 600-1200 mm. Reunakivi painaa noin 37 kg / metri. Kiven näkyvän (polttokäsitellyn) pinnan leveys on 100 mm. Yläpinnan lisäksi myös etureunaa on poltettu vähän matkaa, jolloin reunakiveä voidaan käyttää myös pienissä korkeuseroissa reunuskivenä. Kiveä on hyvä upottaa jonkin verran maahan, joten kovin korkeita reunuksia 140 mm korkealla kivellä ei voi tehdä. Muut pinnat sahattu. Saatavana mustana tai ruskeana.

Asennus

Reunakivi on nopea asentaa, koska yhdellä kivellä saa reunukselle pituutta huomattavasti enemmän kuin noppa- tai nupukivellä. Reunakiven asennuksessa on huomioitava pohjatyöt. Pohjamaan on oltava tasainen ja tiivis. Nurmikko ja eloperäinen maa-aines poistetaan ja tilalle laitetaan asennushiekkaa, kivituhkaa tai maakosteaa betonia. Asennuskerroksen paksuudessa tulee huomioida kiven oikea asennuskorkeus (kiven yläpinta tulee samalle tasolle maanpinnan kanssa).

Muuta

Hinta € / jm. Kivien pituudet vaihtelevat 600 ja 1200 mm välillä. Reunakiven pituuden suhteen voi esittää toivomuksia. Maksimipituus kivellä on noin 1,7-2,2 metriä väristä riippuen.

Reunakivistä löytyy juttua sivujemme ajankohtaista-osiosta ja myös vanhasta blogistamme: http://kiviteos.blogspot.fi/2013/06/istutusalueen-rajaaminen.html.

Lisätiedot

Paino 37 kg
Mitat 60-120 × 10 × 14 cm
Väri

Musta, Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reunakivi 10 cm leveä, yläpinta poltettu, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku