skip to Main Content

Pihtiputaan Kiviteos Oy – Verkkokauppa

Myymme verkkokaupassa omia kivituotteitamme, sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi löytyy OUTLET-tuotteet jossa on tuotannostamme jääneitä ”häntiä”, sellaisenaan tai hyödynnettynä muuksi tuotteeksi. Kyseessä on poistoeriä, jotka myydään halvalla pois. OUTLET-tuotteet voivat olla II-laatuisia. OUTLET-tuotteista voi myös tarjota sopivaksi arvioimaansa hintaa (tarjoukset toimitetaan sähköpostitse asiakaspalveluumme:  kiviteos@kiviteos.fi). Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa hyväksymmekö tarjouksen.

Toimitusvaihtoehtoina  nouto, postitus (pientuotteet) ja rahtikuljetus. Postipaketti toimitetaan osoitteen mukaan lähimpään postin noutopisteeseen, ja toimituskulut yleensä sisältyvät tuotteen hintaan. Nouto-vaihtoehdossa asiakas itse noutaa ja valitsee tilaamansa tuotteet (etenkin II-laadun tuotteissa on jonkin verran vaihtelua). Noudettavien tuotteiden pakkauskustannukset eivät sisälly tuotteiden hintaan. Noutoaika on aina sovittava etukäteen! Rahtikuljetus-vaihtoehdossa tuotteet valikoidaan, pakataan ja lastataan sekä toimitetaan perille asiakkaan puolesta. Rahtikuljetus ei yleensä sisällä kuorman purkamista. Mikäli haluat kuorman pihaasi purettuna tai noudettavat tuotteet valmiiksi valikoituna ja pakattuna, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydämme teitä olemaan yheydessä asiakaspalveluumme (email: kiviteos@kiviteos.fi), mikäli tilattaessa tai maksettaessa ilmenee jotain ongelmia.

HUOM! Takaamme vain omalta sivustoltamme löytyvien tai itse jakamiemme kuponkien toimivuuden. Erilaisilta alennuskoodi-sivustoilta näyttäisi löytyvän myös meidän verkkokauppaamme alennuskoodeja, mutta valitettavasti nämä koodit ovat huijausta.

Näytetään tulokset 1–12 / 24

Ostoskori

Back To Top
Haku