skip to Main Content
Avant Pienkuormaajapalvelut

Avant pienkuormaajapalvelut

AVANT 635 ja Anssems 3000kg peräkärry, jossa sähköhydraulinen 3-kaatokippi.

Hankimme kalustoomme Avant 635 pienkuormaajan, jotta voimme tarjota pihanrakennuspalvelua laajemmin ja paremmin. Koneeseen löytyy tällä hetkellä sorakauha, trukkipiikit sekä minikaivuri, tulossa ainakin 2m nivelaura ja tasoitusritilä, laajennamme työvälinevalikoimaa tarpeen mukaan.  Avantimme painaa n. 1500 kg ja nostokykyä koneella on n. 1000kg, koneen leveys on alle 140 cm, joten koneella pääsee helposti ahtaistakin väleistä kulkemaan ja kuljettamaan tavaraa.

Kone on runko-ohjattu, jonka ansiosta kone jättää huomattavasti vähemmän jälkiä nurmikkoon kuin liukuohjatut kuormaajat tai pienet kaivinkoneet.

Koneen ja miksei muunkin tavaran kuljetusta varten on jämäkkä peräkärry, jossa on myös sähköhydraulinen kippi, eli kärryllä voi kuljettaa koneen työmaalle ja tarvittaessa siirtää isojakin määriä maa-aineksia. Kärryn kantavuus n. 2200 kg.
Konetta ja kärryä myös vuokrataan, yhdessä tai erikseen.

Kysy tarjous ja varaustilanne Antilta! antti.lahtinen@kiviteos.fi tai 040 701 0759

Tällä artikkelilla on yksi kommentti
  1. Olisiko mahdollista Kinnulassa Saarenkylällä tehdä noin 4*4 m liiterin murske/sorapohja. Suunniteltu paikka on sellainen, että kuorma-autolla ei pääse ihan viereen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku