skip to Main Content

Yksityisille

Pihtiputaan Kiviteos Oy tarjoaa nyt myös viheraluesuunnittelua. Alla on esiteltynä erilaisia palveluitamme omakoti- ja rivitaloasujille sekä taloyhtiöille. Laadimme palveluistamme aina asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin vastaavan paketin.

Konsultointi

Konsultointikäynnillä katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa pihan ongelmakohdat ja annetaan neuvoja ja ohjeita sekä vinkkejä erilaisista vaihtoehdoista. Varsinainen suunnittelu- ja toteutustyö jää asiakkaalle itselleen. Konsultointikäynnilllä voidaan tehdä yleiskatsaus koko pihaan, tai keskittyä paremmin johonkin tiettyyn pihan osa-alueeseen.

Luonnossuunnitelma

[fancygallery id=”2″ album=”5″]

Luonnossuunnitelma on käsin tai suunnitteluohjelmalla asemapiirroksen päälle tehty ”kevytversio” pihasuunnitelmasta. Luonnossuunnitelmaan sisältyy kohteessa käynti, asiakkaan toiveiden kartoittaminen sekä pihan jäsentely ja yleisilmeen ideointi.: kasvillisuuden, pinnoitteiden, käytävien yms. sijoittelu. Luonnossuunnitelmassa EI määritetä kasvilajeja tai pinnoitteiden materiaaleja tarkemmin.

Pihasuunnitelma

[fancygallery id=”2″ album=”6″]

Normaaliin pihasuunnitelmaan kuuluu luonnossuunnitelma, jonka pohjalta tehdään tarkempi, asiakkaan toiveiden mukainen pihasuunnitelma sekä mahdolliset detalji- tai leikkauskuvat ja työ-/sunnitelmaselostus hoito-ohjeineen. Pihasuunnitelmaan kuuluu myös kohteessa käynti 1-2 kertaa. Ensin luonnosvaiheen käynti ja tarvittaessa tehdään toinen, tarkentava käynti ennen lopullisen suunnitelman luovuttamista asiakkaille.

Suunnitelma pihan tietylle osa-alueelle

Suunnitelmaa ei tarvitse tehdä kerralla koko piha-alueelle. On mahdollista saada myös osittainen pihasuunnitelma(esimerkiksi kiveys-tai istutussuunnitelma) normaalin pihasuunnitelman periaatteilla.

[fancygallery id=”2″ album=”7″] Ennen ja jälkeen kuvat eräästä kukkapenkistä.

Muuta

Lisäksi on mahdollista saada erillinen kustannusarvio pihasuunnitelman toteuttamisesta tai erillisiä detalji- tai leikkauskuvia

Kaikki suunnitelmat toimitetaan asiakkaalle sähköisesti, pdf-muodossa, ellei toisin sovita. Luonnossuunnitelman saa halutessaan käsin piirrettynä luonnospaperille. Suunnitelman saa tarvittaessa tulostettua esimerkiksi A3, A2 tai vieläkin suuremmassa koossa.

Tarvittaessa meiltä/kauttamme saa myös viherrakentamista ja viheralueiden hoitoa sekä pihakiviä.

Autamme mielellämme kaikissa pihaasi koskevissa asioissa. Kysy lisää: Enni Lahtinen, p. 045 864 4686, enni.lahtinen[at]kiviteos.fi

 

 

Ostoskori

Back To Top
Haku