skip to Main Content

Yrityksille ja yhteisöille

Pihtiputaan Kiviteos Oy tarjoaa nyt myös viheraluesuunnittelua, viherrakentamista sekä viheralueiden hoitoa. Tarjoamme pihoja avaimet käteen – periaatteella, eli teemme pihan valmiiksi alkaen suunnittelusta ja rakentamisesta ja päättyen valmiin pihan hoitoon. Kaikkia palveluitamme saa myös erikseen.

 

Vihersuunnittelu

Teemme vihersuunnitelmia eritasoisina, luonnossuunnitelmista valmiisiin kokonaissuunnitelmiin. Suunnitelman voi tilata myös vain pihan tietylle osa-alueelle, esimerkiksi kiveys- tai istutussuunnitelman, tai tietyn alueen kunnostussuunnitelman. Tarjoamme myös pihakonsultointia kaikissa viheralueisiin liittyvissä kysymyksissä. Pihasuunnitelman toteuttamisesta laaditaan tarvittaessa erillinen kustannusarvio.

Toimitamme suunnitelmat pääasiassa sähköisesti, pdf-muodossa. Tarvittaessa suunnitelman voi tilata myös tulostettuna versiona.
Pihasuunnitteluun liittyvissä asioissa lisätietoja antaa Enni Lahtinen, p. 045 864 4686, enni.lahtinen[at]kiviteos.fi

 

Viherrakentaminen

Tarjoamme kaikki piha-alueen kunnostamiseen ja rakentamiseen liittyvät viherrakennustyöt yhteistyössä Infraneliö Oy:n kanssa. Käytettävissä on mm. pieni (5 tn) kaivinkone, isompi kaivinkone, traktori, kuorma-autoja sekä asfalttiasema.

Valikoimiimme kuuluu runsaasti erilaisia (graniittisia) luonnonkivituotteita ympäristörakentamiseen. Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme tarjoamaan myös laajan valikoiman betonikiviä sekä muotteihin valettua komposiittikiviä.

Kysy lisää viherrakentamisesta Enni Lahtiselta, p. 045 864 4686, enni.lahtinen[at]kiviteos.fi

 

Viheralueiden hoito

Tarjoamme erilaisia hoitosopimuksia kaikenlaisten viheralueiden, kesäkukkaistutusten sekä tarvittaessa myös huonekasvien ylläpitämiseksi. Hoitosopimus voi kattaa esimerkiksi kevät- ja tai syyskunnostuksen vuosittain tai vaikkapa ruohonleikkuun joka viikko. Hoitosopimus laaditaan aina asiakkaan piha-alueen tarpeita vastaavaksi.

Kysy lisää hoitosopimuksista Enni Lahtiselta, p. 045 864 4686, enni.lahtinen[at]kiviteos.fi

Ostoskori

Back To Top
Haku