skip to Main Content
Ale

Pizzakivi, suomalainen musta, MAKSUTON TOIMITUS

59.00 98.00 

5.0 (1 review)

Varastotuotteilla muutaman päivän toimitusaika, jälkitoimituksella pari viikkoa. HUOM! Valitse toimitustavaksi Maksuvapaa, niin toimitamme kiven postitse!

Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ktp002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Pizzakivi / Paistokivi

Pizzakivi, 350 x 300 x 20 tai 30 mm, suomalaista mustaa gabroa (tai vastaavaa suomalaista luonnonkiveä). Valitse vaihtoehdoista omaan käyttöösi paras vaihtoehto. Voit myös kysyä asiakaspalvelustamme tarjousta oman uunisi mittojen mukaan tehtävälle pizza- / paistokivelle. Toimistoltamme saatavissa 2-laatuisia pitsakiviä (ohuempia, kulmavikaisia tai naarmuisia) alkaen 30 € hinnalla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Graniittisen pitsakiven avulla saat paistettua kotona esimerkiksi rapeita pitsoja tai piirakoita. Pizzakivi antaa sähköuunissa paistettuihin leivonnaisiin leivinuunissa paistetun tuntua. 20 mm vahvuinen kivi noin 6 kg ja 30 mm vahvuinen kivi noin 9,5 kg.

Pitsakiviä on hieman eri kokoisia. Esimerkiksi 300 x 300-350 x 10-20 mm kokoinen kivi sopii hyvin sähköuuniin. Leivinuunissa ei suositella käytettävän näin ohutta kiveä, vaan 25-30 mm vahvuinen kivi sopii paremmin leivinuunissa paistamiseen. Paksumpi kivi myös pysyy lämpimänä pitempään, eli suuria määriä paistaessa paksuudesta on etua.

Mukana kiven käyttö- ja hoito-ohjeet sekä pitsapohjan ohje.

Huom! Mitä paksumpi kivi on, sitä kauemmin sen lämpeneminen kestää. Kannattaa siis varata kunnolla aikaa uunin ja kiven lämmittämiseen ennen paistamista! Kivi laitetaan aina kylmään uuniin, sillä liian nopeat lämpötilavaihtelut aiheuttavat kiveen jännitteitä, jotka saattavat halkaista kiven. Kiven kannattaa myös antaa jäähtyä rauhassa ennen kuin sen nostaa uunista. Kiveä ei koskaan saa jäähdyttää kylmällä vedellä.

Paksummista pitsakivistä on positiivisia kokemuksia myös grillissä käytettynä.

Mikäli haluat kokeilla kiveä leivinuuni– tai grillikäytössä, kannattaa huomioida muutama seikka:

  • Leivinuuneja ja grillejä on paljon erilaisia, joten on mahdotonta antaa mitään tarkkoja ohjeita kiven käytöstä niissä ilman kokeilemista, tämän vuoksi emme anna minkäänlaista takuuta kiville.
  • Leivinuuneissa ja grilleissä lämpötila saattaa nousta paljon korkeammaksi ja jakautua epätasaisemmin kuin sähköuuneissa, joten kivellä on suurempi riski haljeta.
  • Kiven ja leivinuunin lämmittäminen yhtäaikaa on usein mahdotonta – kannattaa siis noudattaa erityistä varovaisuutta! Älä koskaan pidä tulta kiven päällä!
  • Lämmön tasaamiseksi ritilän tai vastaavan käyttö kiven ja arinan välissä on suositeltavaa.
  • Kiven voi esilämmittää esimerkiksi sähköuunissa ennen käyttöä – HUOMIOI VAROVAISUUS KUUMAA KIVEÄ SIIRRELLESSÄ!

Lisätietoja

Tässä linkki vanhassa blogissamme olevaan pitsakiven esittelyyn. http://kiviteos.blogspot.fi/2014/04/pitsakivi-paistokivi.html. Kirjoitus löytyy myös sivujemme ajankohtaista-osiosta.

Toimii myös kaiken muun paistamisessa. Kannattaa kokeilla etenkin rieskojen, karjalanpiirakoiden ja muiden vastaavien leivonnaisten kanssa!

Paistamisen lisäksi kiveä voi käyttää myös ”kylmäpatterina”. Tällöin kivi jäädytetään kunnolla pakastimessa ja käytetään tarjoilualustana kylmäsäilytystä vaativille tuotteille. Kannattaa testailla etukäteen kuinka kauan kivi pysyy kylmänä. Mitä paksumpi kivi on, sitä kauemmin se pysyy kylmänä / lämpimänä.

Toimittaminen

Pizzakivi toimitetaan postipakettina (nouto postista). Paketti toimitetaan aina erikseen, eli samaan lähetykseen ei saa muita tuotteita. Mikäli tilaat useampia pitsakiviä, ne saatetaan toimittaa erillisinä paketteina. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Toimitusaika noin 2-5 työpäivää tilauksesta.

HUOM! Valitse toimitustavaksi maksuton toimitus (MAKSUVAPAA), mikäli haluat kiven toimitettuna postiin!

Kiven voi halutessaan myös noutaa tehtaaltamme, tällöin maksuvaihtoehdoksi voi valita myös maksun noudettaessa. Mahdollisia maksutapoja (noudettaessa) käteisen lisäksi ovat kaikki yleisimmät maksukortit. Noutoaika on sovittava aina etukäteen, sillä tuotteiden suuren kysynnän vuoksi emme voi taata niitä löytyvän varastosta jatkuvasti!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 35 × 30 cm (senttimetri)
Paksuus

20 mm, 30 mm

1 arvio tuotteelle Pizzakivi, suomalainen musta, MAKSUTON TOIMITUS

  1. Minttu (varmistettu kirjoittaja)

    Mahtava ja nopea asiakaspalvelu, huippuhyvä tiote, nopea toimitus! Kiitos!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku