skip to Main Content

Yritys- ja yhteystiedot

[ezcol_1half]
Kiviteos logo2
Pihtiputaan Kiviteos Oy

Keskustie 14 (käynti Kolimantieltä, sisäpihan puolelta)
44800 Pihtipudas
kiviteos@kiviteos.fi

Kiviteos yhteistieto2
Antti Lahtinen
Kiviliiketoiminta
040 – 701 0759
antti.lahtinen@kiviteos.fi
[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]
Kiviteos yhteistieto3
Enni Lahtinen
Viherliiketoiminta
045 – 864 4686
enni.lahtinen@kiviteos.fi

Kiviteos yhteistieto1
Juuso Lahtinen
Hallinto
juuso.lahtinen@kiviteos.fi
[/ezcol_1half_end]

Laskutustiedot

Vastaanotamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

Vastaanotto-osoite: 003710602822

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

Mikäli verkkolaskutusmahdollisuutta ei ole, pyydämme toimittamaan laskut osoitteeseen Pihtiputaan Kiviteos Oy, Keskustie 14, 44800 Pihtipudas.

Myös lähetettävissä laskuissa ensisijainen toimitustapa on verkkolasku. Paperilaskuista veloitamme 5 euron laskutuslisän alle 500 euron ostoissa.

Pihtiputaan Kiviteos Oy

Pihtiputaan Kiviteos Oy on perustettu vuonna 1996. Vuoden 2014 kesällä loppuunsaatetun sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksen omistavat Antti, Enni ja Juuso Lahtinen.

Olemme toimineet alusta alkaen yhteistyössä Lemminkäinen-konsernin kanssa. Sittemmin Rudus Oy osti Lemminkäisen Betoniliiketoiminnan, johon myös luonnonkivi kuului, ja yhteistyö jatkuu edelleen Ruduksen kanssa. Lemminkäisen ja Ruduksen kanssa olemme olleet mukana myös monissa suurissakin kohteissa. Näistä lisää referensseissä. Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, kivialan yrityksiä, kuntia ja seurakuntia sekä runsaasti tyytyväisiä yksityisiä rakentajia ja remontoijia.

torilaatoitus-hallin-tori-kuorevesiseinämuuraus-ja-laatoitus-savonlinna
Kuvissa Hallin tori Kuorevedellä ja Kyrönsalmen silta Savonlinnassa.

Vuonna 2003, kun kiven kysyntä kaukoidän tuonnin takia hetkellisesti laantui, otimme toimintamme rinnalle myös kauppojen pullopalautusjärjestelmien korjauksen, huollon, osavalmistuksen sekä asentamisen. Tässä toimimme yhteistyössä HSP-Scanding Oy:n kanssa: www.pullonpalautus.fi.

Vuonna 2012 lisäsimme valikoimiimme myös pihasuunnitelmat ja -konsultoinnit, viherrakentamisen sekä viheralueiden hoidon.

Ostoskori

Back To Top
Haku