skip to Main Content

Tilaa vihersuunnitelmasi syksyllä! – Saat varaslähdön kevääseen

Tilaa vihersuunnitelmasi syksyllä!

(Alkuperäinen teksti julkaistu perjantaina 19. lokakuuta 2012 osoitteessa kiviteos.blogspot.fi. Tekstiä muokattu siirrettäessä uusille sivuille.)

Tilaa vihersuunnitelmasi syksyllä, niin pääset heti keväällä toteuttamaan unelmiesi pihaa! Vihersuunnitelmien tekemiselle parasta aikaa on talvi, jolloin vihertöitä ei muuten juuri pysty tekemään. Kun tilaat pihasuunnitelmasi syys- tai lokakuussa, ehdimme tehdä ensimmäisen pihakäynnin vielä ennen talven tuloa ja varsinainen suunnittelutyö jää syksylle/talvelle. Tällöin pihalle tulevia toimintoja on aikaa miettiä rauhassa, ja suunnitelma on valmis toteutettavaksi heti keväällä lumien sulettua!

Ensimmäinen vaihe pihasuunnitelman tekemisessä on aina pihakäynti, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet pihan suhteen ja pihan mahdollisuudet. Ensimmäisellä pihakäynnillä myös sovitaan suunnitelman laajuus alustavasti. Ota siis yhteyttä ja varaa aika pihakäynnille! Teemme pihasuunnitelmat tilausjärjestyksessä, ellei toisin sovita. Kannattaa siis olla nopea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku