skip to Main Content

Kivipenkki, suomalaista vaaleanpunertavaa graniittia (viitasaari pink)

495.00 560.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Jämäkkä graniittinen kivipenkki, omaan pihaan tai julkisiin kohteisiin. Kaksi eri korkeutta.

Näitä ei huligaanit riko, eikä rosvot vie…

Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ktk001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kivipenkki

Massiivinen kivipenkki suomalaista graniittia. Kivilaji/ -väri Viitasaari pink.

Tarkemmat tiedot

Penkin pituus 1200 mm, leveys 270 mm ja istuinosan paksuus 180 mm. Istumakorkeus 360 mm tai 500 mm. Kivipenkkiä voidaan valmistaa myös pitempänä, esim. 1800 mm, tai miksei lyhyempänäkin. Mikäli haluat tilata pidemmän tai lyyhyemmän penkin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi). 1200 mm mittainen kivipenkki on periaatteessa kahden istuttava.

Kivipenkki on todella painava, eikä se siis näin ollen ole siirreltävissä asentamisen jälkeen. Penkin jalat voi asennusvaiheessa sijoittaa joko ihan penkin päihin tai sitten hieman sisemmäksi, mikä nyt omaa silmää enemmän miellyttää (katso kuvat, huomioi myös että kuvissa on eri paksuisista kivistä tehtyjä penkkejä). Jälkeen päin jalkojen paikan vaihtaminen ei ole mahdollista, sillä kivipenkki asennetaan paikoilleen ja osat liimataan kiinni toisiinsa.

Penkin istuiosan yläpinta ja reunat (sekä etu- että takareuna) on polttokäsitelty, päät lohkottu. Penkin jalkojen etu- ja takareunat ovat myös poltetulla pinnalla, ja sivut lohkoreunaiset.

Muuta

Kivipenkkiä on saatavilla myös muita värejä (kuvissa myös artic red) ja eri kokoja.

Poikkeavaa tuotetta halutessanne ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sahköpostilla tai puhelimitse, lähes kaikki on mahdollista. Kysy myös muita tuotteita, teemme kaikkia myös tilauksesta!

Sivujemme ajankohtaista-osiosta löytyy juttuja paristakin erilaisesta penkkimallista. Tässä jutussa esitellään erääseen yksityispihaan lokakuussa 2014 toimittamamme penkit. Nämä penkit olivat syksyllä 2020 vielä yhtä hyvän näköiset kuin uutenakin. Tästä taas pääset lukemaan Pyhäjärven Kivipuistoon toimittamistamme penkeistä.

Lisätiedot

Paino 210-250 kg (kilogramma)
Mitat 120 × 27 × 36-50 cm (senttimetri)
korkeus

360 mm, 500 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kivipenkki, suomalaista vaaleanpunertavaa graniittia (viitasaari pink)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku