skip to Main Content

Punainen nupukivi 15x15x27 cm, poltettu

29.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Nupukivellä voit tehdä reunuksia ja rajauksia helposti myös kaareviin kohteisiin.

Varasto loppu

Kuvaus

Punainen nupukivi

Nupukivi on perinteinen katukivi. Korkea nupukivi kestää raskastakin liikennettä ja sopii siksi hyvin kulkuväylien ja autopaikkojen päällysteeksi. Nupukiven poltettu pinta on tasainen  mutta kuitenkin karhea, eikä se ole märkänä liukas. Kivien pitkät reunat on lohkottu ja päädyt sekä alapinta sahattu.

Nupukivi sopii hyvin myös reunakiveksi ja kohopenkin reunukseksi. Tämän korkuisella kivellä saa jo pientä korkeuseroakin aikaan. Erityisen hyvin nupukivi toimii reunakiven tilalla kaarteissa ja muissa muodoissa, sillä se on lyhyempi kuin perinteinen reunakivi. Pienempi ja kevyempi nupukivi on myös helpompi asentaa paikoilleen kuin reunakivi. Toisaalta taas reunakivellä saa nopeammin tehtyä hieman pitempiä suoria reunuksia.

Punainen nupukivi on Anjalankosken punaista graniittia (Karelia Red), jonka yleissävy on hieman rusehtavaan vivahtava, voimakas punainen. Kivi on melko isorakeinen ja suuntautumaton. Anjalankosken punainen graniitti sopii kaikkiin käyttökohteisiin sekä sisällä että ulkona.

Koko

Punainen nupukivi on 150 mm korkuinen. Kiven pituus on 27 cm ja leveys 15 cm. Poltetun yläpinnan koko on siis 15 x 27 cm. Yhteen juoksumetriin reunusta siis menee noin 3,7 kpl kyseisiä kiviä.

Mikäli nupukivellä on tarkoitus tehdä laajempi kiveys, kannattaa huomioida, että 1 neliöön menee noin 22 kpl kyseisen kokoista kiveä, eli yhtä neliötä kohden tulee tilata tuotetta noin 6 jm.

Muuta

Kivet myydään metrihinnalla (€/jm). Myyntierä on siis 1 jm, ei kappale! 1 metriin mahtuu nupukiveä noin 3,7 kpl. Nupukivi painaa noin 16,5 kg / kpl, eli 1 jm painaa noin 61 kg. Vastaavasti 1 m2 painaa noin 365 kg.

Toimitustapoina rahtiauto ja nouto, rahtihinta ei sisälly hintaan. Noudettaessa kivet tehtaaltamme noutoaika on aina sovittava etukäteen!

Lisätiedot

Paino 61 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 15 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punainen nupukivi 15x15x27 cm, poltettu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku