skip to Main Content

Ongelmia verkkokaupassa – olkaa kärsivällisiä!

Ongelmia verkkokaupassa – olkaa kärsivällisiä!

Verkkokaupassamme on viime aikoina ollut ongelmia tilauksen tekemisen kanssa. Ongelmia selvitetään parhaillaan ja toivomme, että saamme pian verkkokaupan toimimaan moitteettomasti. Pyydämme teitä olemaan kärsivällisiä sen kanssa ja informoimaan meitä mahdollisesti verkkokaupassamme kohtaamistanne ongelmista. Verkkokauppaa ei toistaiseksi ole tarkoitus ottaa pois käytöstä korjaamisen ajaksi, mutta hetkellisiä katkoksia saattaa ilmetä. Kaikkia verkkokaupastamme löytyviä tuotteita voi siis edelleen yrittää tilata verkkokaupan kautta!

Ongelmatilanteissa tarkista ainakin nämä!

Ongelmia / epäselvyyksiä on ollut ainakin osoitetiedoissa ”kaupunki”-kohdassa. Tähän kohtaan tulee laittaa kaupunki tai kunta, jonka alueelle tilaus toimitetaan, ei siis postitoimipaikka, niin kuin usein oletetaan. Postinumeron tulee kuitenkin olla oikea. Esimerkiksi Pihtiputaan (postitoimipaikka 44800 Pihtipudas) Muurasjärvelle (postitoimipaikka 44880 Muurasjärvi) tilattaessa tulee laittaa seuraavat tiedot: postinumero 44880 ja kaupunki / kunta Pihtipudas.

Muistattehan myös hyväksyä toimitusehdot!

Rahtilaskuri on toinen ongelmia aiheuttanut kohta. Tähän emme valitettavasti vielä osaa tarjota mitään neuvoja. Mikäli teillä on kaikki tiedot täytettynä oikein eikä tilaus silti suostu lähtemään, ainoa keino on tilata tuotteemme muulla tavoin, esimerkiksi laittamalla sähköpostia asiakaspalveluumme.

Tilaaminen muilla tavoin

Tilaukset voi tehdä myös sähköpostitse asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi), maksutapana ennakkolasku tai maksu noudettaessa. Kaikki verkkokauppamme toimitustavat (postipaketti, rahtiauto ja nouto) ovat käytettävissä. Katsomme parhaan toimitustavan aina tilauksen mukaan. Pientuotteet, kuten pitsakivet, toimitamme postipakettina (maksuton toimitus niillä tuotteilla mille se verkkokaupassakin luvataan), ellei asiakas halua noutaa tuotteita tehtaaltamme. Suuremmissa ja painavammissa tilauksissa vaihtoehtoina ovat rahtiauto ja nouto tehtaaltamme. Noudettaessa tuotteet tehtaaltamme noutoajankohta on aina sovittava etukäteen!

Tilaaminen onnistuu myös puhelimitse numerosta 014 573 575. Puhelintilauksissa on käytössä samat maksu- ja toimitustavat kuin sähköpostitilauksessakin. Puhelintilauksista, joissa maksutapana on maksu noudettaessa, tehdään kirjallinen tilausvahvistus sähköpostitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku