skip to Main Content

Harkkokivi, kivitiili, verhouskivi, lohkokivi, eri värejä

38.00 250.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Halpa versio mittatarkasta nupukivestä, eri värejä. Osta heti! Lavalla noin 7-8,5 m2 (50-60 jm). Kysy lavatarjousta asiakaspalvelustamme.

Clear selection

Kuvaus

Harkkokivi

Harkkokivi josta muuraat vaikka grillin.

Yleiskäyttöinen, näkyviltä osin mittatarkka kivituote pieniin muurauksiin tai sokkelin vierustalle. Miksei myös muihinkin kiveyksiin käytettäväksi.
Halpa versio mittatarkasta nupukivestä.

Tuotteen tarkat tiedot

Tuotteen mitat: leveys 150 mm (keltainen) 140 mm (pinkki ja ruskea), pituus 300 mm (keltainen) 250 mm (pinkki ja ruskea), paksuus vaihtelee 40- 100 mm. Keltaisessa harkkokivessä saattaa olla mukana jonkin verran lyhyempiä (pituus 150 x 300 mm), lohkopäisiä pätkiä, jotka sopivat esimerkiksi reunoihin, missä jää pää näkyviin. Lohkottu pää on paremman näköinen kuin sahattu.

Kivilaji/ väri: Viitasaaren keltainen graniitti, Viitasaaren pinkki granodioriitti tai Ylämaan ruskea graniitti, näkyvä pinta lohkottu, saumapinnat sahattu.
Muitakin värivaihtoehtoja löytyy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Myyntierä on neliömetri (m2), johon mahtuu n. 20 kpl (keltainen) tai 26 kpl (pinkki ja ruskea) ko. kiviä.
Valitse haluamasi määrä neliöinä tai kysy isompaa erää asiakaspalvelustamme (kiviteos@kiviteos.fi). Keltaisesta harkkokivestä löytyy myös verkkokaupasta 7 m2 myyntierä hintaan 250 €.

OUTLET- tuote, II- laatua. Kivet valikoitu, eli kaikki erän kivet ovat käyttökelpoisia.

Muuta

Harkkokivi on ekologinen valinta, sillä se syntyy tuotannon sivukivenä. Tehtaallamme pyritään hyödyntämään raaka-aine mahdollisimman tarkasti, jotta ns. jätekiveä ei syntyisi. Raaka-aine jalostetaan siis tuotteiksi niin pitkälle kuin mahdollista ja ylijäämämurske hyödynnetään täyttömaana.

Olemme hyödyntäneet toimistomme pihalla harkkokiveä sokkelinvierustalla. Sivujemme ajankohtaista-osiosta löytyy kirjoituksia kyseisen kiven käytöstä. Täältä löytyy kuvia omasta pihastamme ja täältä erään asiakkaan pihalta, jonne harkkokivestä tehtiin kukkapenkin reunus. Lisäksi vanhasta blogistamme löytyy joitakin kirjoituksia aiheeseen liittyen. Esimerkiksi tässä kirjoituksessa esitellään erään asiakkaan toteuttama sokkelinvieruskiveys. Käytetty kivi on tietenkin harkkokivi. Myös Viitasaarella sijaitsevan Rautakauppa Mehto Oy:n edustalla olevalla istutusalueella on käytetty harkkokiveä (keskiympyrän reunus on toteutettu Viitasaaren pinkillä harkkokivellä). Istutusalueesta löytyy kirjoituksia täältä.

Lisätiedot

Paino 150 kg (kilogramma)
Mitat 25-30 × 14-15 × 4-10 cm (senttimetri)
väri

ruskea, pinkki, keltainen

erä

1 m2, 7m2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harkkokivi, kivitiili, verhouskivi, lohkokivi, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku