skip to Main Content

Grilli, rakennuspaketti – kivet graniittiseen pihagrilliin

950.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Graniittinen grilli kruunaa pihasi ja oleskelualueesi. Ja se on lisäksi hyödyllinen!

Varasto loppu

Kuvaus

Grilli

Kaipaatko uutta ilmettä pihallesi? Joko pihaltasi löytyy hyvä grilli? Graniittisella grillillä saa helposti pihaan ripauksen sitä jotain, ja mikä parasta, se on myös hyödyllinen! Puugrilli antaa ruuille paremman maun kuin kaasugrilli, ja graniitista valmistettu grilli on kestävä ja näyttävä yksityiskohta pihassa. Valmiin grillin korkeus on noin metri, leveys noin 70 cm ja syvyys noin 60 cm.

Rakennuspaketti

Grilli – rakennuspaketti sisältää mittoihin leikatut kivet ( pohjalaatta, alaosan lohkokivet, välitason, yläosan lohkokivet, tulitiilet sekä kansikivet) sekä asennusohjeet. Pakettiin eivät sisälly metalliosat eikä laastit. Painoa koko paketilla on noin 550 kg. Värivaihtoehtoja on jonkin verran: pohjalaatan väri on satunnainen ja välitaso on aina musta, mutta lohkokivien ja kansikivien väreissä on jonkin verran valinnanvaraa. Väritoiveita voi esittää joko tilauksen lisätiedot-kohdassa tai sähköpostitse asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi).

Toimitusaika rakennuspaketilla on noin 3 viikkoa.

Muuta

Grilli voidaan toimittaa myös asennettuna. Asennettuna myytävistä grilleistä teemme aina salasanasuojatun täsmätuotteen verkkokauppaamme, jolloin asennustyö ja rahti sisältyvät grillin hintaan. Asennuskohteen sijainti vaikuttaa hintaan. Esimerkiksi grilli toimitettuna ja valmiiksi asennettuna 150 km säteelle tehtaaltamme (Jyväskylä) maksaa noin 1600 €. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin räätälöimme sinulle täsmätuotteen grillistä! Tilatessasi kaksi grilliä (max 5 km etäisyydelle toisistaan), säästät toiset asennuskulut (esimerkiksi Jyväskylän seudulle kahden grillin kokonaishinta on 2500 €)! Huom. edellyttää, että grillit asennetaan samalla kerralla.

Lisätiedot

Paino 550 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grilli, rakennuspaketti – kivet graniittiseen pihagrilliin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku