skip to Main Content

Matala noppakivi, eri värejä, 10x10x5 cm OUTLET-erä, Hinta/m2

92.00 107.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Matala, pintakäsitelty noppakivi. Värit aurora ja ruskea.

Clear selection

Kuvaus

Matala noppakivi, eri värejä 100 x 100 x 50 mm, OUTLET-erä

Matala noppakivi poltetulla tai ristipäähakatulla pinnalla. Sekä poltettu että ristipäähakattu pinta ovat melko tasaisia, joten ne sopivat hyvin myös paljaan jalan alle, mutta pinta ei kuitenkaan ole märkänäkään liukas. Noppakiven korkeus on 50 mm ja sivumitat 100 x 100 mm.

Noppakiveyksellä saat perinteisen kivikadun ilmettä omaan pihaan, järkevällä hinnalla. Se on perinteinen ja kestävä ratkaisu pihan pinnoittamiseen. Matala noppakivi sopii hyvin esimerkiksi oleskelualueiden pinnoittamiseen ja betonilaatoitusten yhteyteen, kun taas korkeampaa noppaa voidaan käyttää esimerkiksi autopaikoilla ja muilla raskaammin liikennöidyillä alueilla.

Mitat

Noppakiven koko on 100 x 100 x 50 mm, eli se poikkeaa hieman lohkonopan vakiokoosta (90 x 90 x 90 mm). Mittatoleranssit ovat paksuudessa +/-  5 mm ja muutoin +/- 15 mm. Pintakäsitelty noppakivi on tasapaksumpaa (alapinta  sahattu, yläpinta ristipäähakattu) ja siten helpommin asennettavaa kuin lohkonoppa.

Lisätietoja

Matala noppakivi on nyt saatavilla kahdessa eri värissä. Oulaisten ruskea graniitti on yleissävyltään tumma, ruskean ja mustan kirjava kivi. Mäntsälän punamusta migmatiitti (Aurora) on suuntautunut, eläväkuvioinen kivi jossa on punaisia ja mustia juovia.

Yläpinta ruskealla nopalla on ristipäähakattu ja auroralla poltettu. Sivut on lohkottu, Outlet-tuote saattaa sisältää jonkin verran myös sahareunoja.

Myyntierä on  yksi neliömetri. 1 m2 matalaa noppakiveä painaa noin 120 kg. Yhteen neliöön mahtuu noin 85 kpl 100 x 100 mm kokoisia noppakiviä. Tuotteet voi ostaa myös eränä, ruskeaa noppaa on noin 7 m2, koko erän hinta on 520 euroa. Kysy koko erän rahtihintaa asiakaspalvelustamme: kiviteos@kiviteos.fi.

Vanhasta blogistamme löytyy juttu yksityispihasta, jonne toimitimme muutaman vuoden aikana useita satoja neliöitä lohkopintaista noppakiveä. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä.

Lisätiedot

Paino 125 kg (kilogramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Ruskea, Aurora

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matala noppakivi, eri värejä, 10x10x5 cm OUTLET-erä, Hinta/m2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku