skip to Main Content
Ale

Erikoismittainen pitsakivi, OUTLET-erä! Maksuton toimitus

74.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

OUTLET-erä pitsakiviä! Erikoismittainen pitsakivi on kooltaan 300 x 290- 320 mm ja sitä on saatavana 10 mm vahvuisena. 20 mm vahvuinen pyöreä pitsakivi on mitoitettu keskikokoiseen Big Green Egg -grilliin. Tuotteita rajoitettu määrä!

Clear selection

Kuvaus

Erikoismittainen pitsakivi, OUTLET-erä!

Erikoismittainen pitsakivi, kuten muutkin pitsakivemme, on suomalaista mustaa graniittista kiveä. Kiviä on saatavilla 10 ja 20 mm vahvuisena, useassa eri koossa. Tämän OUTLET-erän kivissä saattaa olla pienenpieniä hiontavirheitä reunoissa.

Graniittisen pitsakiven avulla saat paistettua kotona rapeita pitsoja. Pitsakivi antaa sähköuunissa paistettuihin leivonnaisiin leivinuunissa paistetun tuntua.  10 mm vahvuinen kivi (koossa 300 x 320 mm) painaa noin 3 kg ja 20 mm vahvuinen kivi noin 6 kg.

Pitsakiviä on hieman eri kokoisia. Esimerkiksi 300 x 300 x 10 mm kokoinen kivi sopii hyvin sähköuuniin. Leivinuunissa ei suositella käytettävän näin ohutta kiveä, vaan 20-30 mm vahvuinen kivi sopii paremmin leivinuunissa paistamiseen. Paksumpi kivi myös pysyy lämpimänä pitempään, eli suuria määriä paistaessa paksuudesta on etua. Pyöreä 20 mm vahvuinen kivi on mitoitettu keskikokoiseen Big Green Egg -grilliin, eli sen halkaisija on noin 36 cm.

Huom! Mitä paksumpi kivi on, sitä kauemmin sen lämpeneminen kestää. Kannattaa siis varata kunnolla aikaa uunin ja kiven lämmittämiseen ennen paistamista! Kivi laitetaan aina kylmään uuniin, sillä liian nopeat lämpötilavaihtelut aiheuttavat kiveen jännitteitä, jotka saattavat halkaista kiven. Kiven kannattaa myös antaa jäähtyä rauhassa ennen kuin sen nostaa uunista. Kiveä ei koskaan saa jäähdyttää kylmällä vedellä.

Mukana kiven käyttö- ja hoito-ohjeet sekä pitsapohjan ohje.

Lisätietoja

Tässä linkki vanhassa blogissamme olevaan pitsakiven esittelyyn. http://kiviteos.blogspot.fi/2014/04/pitsakivi-paistokivi.html. Kirjoitus löytyy myös sivujemme ajankohtaista-osiosta.

Toimii myös kaiken muun paistamisessa.

Paistamisen lisäksi kiveä voi käyttää myös ”kylmäpatterina”. Tällöin kivi jäähdytetään kunnolla pakastimessa ja käytetään tarjoilualustana kylmäsäilytystä vaativille tuotteille. Kannattaa testailla etukäteen kuinka kauan kivi pysyy kylmänä. Mitä paksumpi kivi on, sitä kauemmin se pysyy kylmänä / lämpimänä.

Toimittaminen

Pitsakivi toimitetaan postipakettina (nouto postista). Paketti toimitetaan aina erikseen, eli samaan lähetykseen ei saa muita tuotteita. Mikäli tilaat useampia pitsakiviä, ne saatetaan toimittaa erillisinä paketteina. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Toimitusaika noin 2-5 työpäivää tilauksesta.

HUOM! VALITSE TOIMITUSTAVAKSI MAKSUTON TOIMITUS JA MAKSUTAVAKSI CHECKOUT, MIKÄLI HALUAT KIVEN TOIMITETTUNA POSTIIN!

Kiven voi halutessaan myös noutaa tehtaaltamme, tällöin maksuvaihtoehdoksi voi valita myös maksun noudettaessa. Mahdollisia maksutapoja (noudettaessa) käteisen lisäksi ovat kaikki yleisimmät maksukortit. Noutoaika on sovittava aina etukäteen.

Lisätiedot

Paino 3-5 kg (kilogramma)
Mitat 32 × 30 × 1-1.8 cm (senttimetri)
Koko

300 x 350 x 10 mm, 300 x 315 x 10 mm, 300 x 290 x 10 mm, 300 x 315 x 18 mm, 300 x 400 x 18 mm, halkaisija 36 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erikoismittainen pitsakivi, OUTLET-erä! Maksuton toimitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku