skip to Main Content

Nupukivi, VTS keltainen, 150x140x250 mm RPH

110.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Nupukivi sopii pihan päällystämiseen tai vaikkapa reunakiveksi sekä pienien korkeuserojen reunukseksi.

Varasto loppu

Kuvaus

Nupukivi

Nupukivi on perinteinen katukivi. Korkea nupukivi kestää raskastakin liikennettä ja sopii siksi hyvin kulkuväylien ja autopaikkojen päällysteeksi. Nupukiven ristipäähakattu pinta on tasainen  mutta kuitenkin karhea, eikä se ole märkänä liukas. Kivien pitkät reunat on lohkottu ja päädyt sekä alapinta sahattu. Nupukivi sopii myös reunakiveksi ja kohopenkin reunukseksi. Tämän korkuisella kivellä saa jo pientä korkeuseroakin aikaan.

Viitasaaren keltainen nupukivi on yleissävyltään vaalea (myös Viitasaaren vaaleanharmaa) kivi. Lohkotusta ja ristipäähakatusta pinnasta keltainen sävy ei erotu oikeastaan ollenkaan. Kivi on melko isorakeinen.

Koko

Nupukiven korkeus on 150 mm. Nupukiven ristipäähakatun yläpinnan mitat ovat 140 x 250 mm.

Muuta

Kivet myydään neliöhinnalla (€/m2). Myyntierä on siis 1 m2, ei kappale! 1 neliöön mahtuu nupukiveä noin 25,6 kg. Nupukivi painaa noin 14 kg / kpl, eli 1 m2 painaa noin 360 kg.

Voit myös tehdä tarjouksen jonkinlaisesta osasta tai koko erästä sähköpostitse asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi). Vastaamme kahden työpäivän kuluessa hyväksymmekö tarjouksesi. Toimitustapoina rahtiauto ja nouto, rahtihinta ei sisälly hintaan. Noudettaessa kivet tehtaaltamme, noutoaika on aina sovittava etukäteen!

Lisätiedot

Paino 360 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 14 × 14-15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nupukivi, VTS keltainen, 150x140x250 mm RPH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku