skip to Main Content

Reunuskivi kurun harmaa, 250x250x140 mm

41.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Reunuskivi kurun harmaa, 250  x 140 x 250 mm. Sopii myös pieniin pengerryksiin. Yläpinta lohkottu, etupinta poltettu. Sivut sahattu, joten kivet saa helposti asennettua vierekkäin.

Varasto loppu

Kuvaus

Reunuskivi kurun harmaa

Reunuskivi kurun harmaa on komea graniittinen reunuskivi esimerkiksi kukkapenkin reunustamiseen. Tällä tuotteella onnistuu myös pienen korkeuseron kohopenkit (korkeusero noin 15 cm). Sahattujen sivujen / päiden ansiosta reunuskivi on helppo asentaa puskusaumalla vierekkäin. Kohopenkki tuo pihaan hieman ilmettä ja pinnanmuotojen vaihtelua. Kohopenkkiä on myös helpompi hoitaa kuin maanpinnantasalle perustettua istutusaluetta.

Tarkemmat tiedot

Kiven korkeus on 250 mm, pituus 250 mm ja leveys 140 mm. Näkyvä yläpinta (250 x 140 mm) on lohkottu ja etupinta poltettu. Saumapinnat sahattu, taka- ja alapinta lohkottu tai sahattu.

kivilaji / -väri: Kurun harmaa graniitti, yleissävyltään vaalea, tasarakeinen suomalainen kivi.

Myyntierä 1 juoksumetri (jm), valitse tarvitsemasi metrimäärä ja tilaa tuotteet pihallesi. Yhteen juoksumetriin menee 4 kiveä.

Muuta

Tarvittaessa myös asennamme tuotteemme puolestasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla (kiviteos@kiviteos.fi) tai puhelimitse (014 573 575).

Sivujemme ajankohtaista-osiosta löytyy kirjoitus kohteesta (syksyltä 2014), jossa istutusalueen kunnostuksessa käytettiin etureunassa saman tyylistä ruskeaa reunuskiveä. Pääset lukemaan tekstin tästä linkistä. Samantyyppistä kiveä meni ympäriinsä lohkottuna myös Rakennuspalvelu Lahtinen Oy:n kohteeseen Hankoon vuonna 2014 (https://www.kiviteos.fi/referenssit/).

Vanhemmat blogikirjoituksemme löytyvät osoitteesta http://kiviteos.blogspot.fi/.

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 14 × 25 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reunuskivi kurun harmaa, 250x250x140 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku