skip to Main Content

Taivassalon punainen reunakivi 140 x 100 mm

20.00 24.50 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Hieman järeämpi, Taivassalon punainen reunakivi omakotipihan rajauksiin. Vaihtoehtoisina väreinä saatavana myös Ylämaan ruskea ja Kurun harmaa.

Clear selection

Kuvaus

Taivassalon punainen reunakivi

Taivassalon punainen reunakivi on edullinen ja helppo vaihtoehto nurmikon rajaamiseen. Kivi upotetaan maahan maanpinnan tasalle, jolloin ruohonleikkurin renkaan saa kiven päälle, eikä reunusta tarvitse erikseen leikata trimmerillä. Graniittinen reunakivi rajaa nurmikon tai esimerkiksi istutusalueet muista pinnoista tyylikkäästi, helpottaen samalla nurmikon reunuksen siistinä pitämistä. Reunakiven ansiosta voit unohtaa nurmikon reunojen kanttaamisen!

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotteen mitat 140 x 100 x 600-1800 mm. Punainen reunakivi painaa noin 37 kg / metri. Kiven näkyvän (polttokäsitellyn) pinnan leveys on 100 tai 140 mm, vaihtoehdosta riippuen.

Molemmissa vaihtoehdoissa 140 mm levyinen pinta on poltettu. Poltettua pintaa käytetään näkyvänä pintana. Toisessa vaihtoehdossa on lisäksi poltettu myös 100 mm levyinen pinta, jolloin kivi voidaan asentaa hieman syvemmälle, tai sillä voidaan tehdä pieniä korkeuseroja (yläpinta ja etupinta näkyviä pintoja). Muut pinnat sahattu. Kahdelta sivulta poltettu reunakivi sopii myös pieniin reunuksiin. Kiveä on hyvä upottaa jonkin verran maahan, joten kovin korkeita reunuksia 140 mm korkealla kivellä ei voi tehdä.

Kivi Taivassalon punaista graniittia (Balmoral Red cg).

Asennus

Punainen reunakivi on nopea asentaa, koska yhdellä kivellä saa reunukselle pituutta huomattavasti enemmän kuin noppa- tai nupukivellä. Reunakiven asennuksessa on huomioitava pohjatyöt. Pohjamaan on oltava tasainen ja tiivis. Nurmikko ja eloperäinen maa-aines poistetaan ja tilalle laitetaan asennushiekkaa, kivituhkaa tai maakosteaa betonia. Asennuskerroksen paksuudessa tulee huomioida kiven oikea asennuskorkeus (kiven yläpinta tulee samalle tasolle maanpinnan kanssa).

Muuta

Hinta € / jm. Kivien pituudet vaihtelevat 600 ja 1800 mm välillä. Reunakiven pituuden suhteen voi esittää toivomuksia.

Vaihtoehtoisina väreinä saatavana myös Ylämaan ruskea ja Kurun harmaa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme kiviteos@kiviteos.fi tai 014 573 575.

Reunakivistä löytyy juttua sivujemme ajankohtaista-osiosta ja myös vanhasta blogistamme: http://kiviteos.blogspot.fi/2013/06/istutusalueen-rajaaminen.html.

Lisätiedot

Paino 37 kg (kilogramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Leveys

Yläpinta 140 mm, Yläpinta 100 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taivassalon punainen reunakivi 140 x 100 mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku