skip to Main Content
Juhlavuosi – Pihtiputaan Kiviteos Oy 20 Vuotta
Pihtiputaan Kiviteos Oy 20 vuotta.

Juhlavuosi – Pihtiputaan Kiviteos Oy 20 vuotta

Juhlavuosi – Pihtiputaan Kiviteos Oy 20 vuotta

Se on taas vuosi vaihtunut, ja haluamme toivottaa oikein hyvää ja menestyksellistä alkanutta vuotta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme – sekä nykyisille että tuleville! Vuosi 2016  sattuu olemaan juhlavuosi Kiviteos Oy:lle, nimittäin syksyllä tulee kuluneeksi 20 vuotta yrityksemme perustamisesta. 20 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista, mutta edelleen haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita kivituotteita, sekä sisätiloihin että piha- ja ympäristörakentamiseen. Kivituotteiden rinnalle tarjontaamme on 20 vuoden aikana otettu muitakin tuotteita ja palveluita, muun muassa pihasuunnittelu ja -rakentaminen sekä viheralueiden hoito.

Juhlavuoden kunniaksi vuoden mittaan tapahtuu kaikenlaista ja verkkokaupastamme tulee varmasti löytymään erilaisia erikoistarjouksia. Kannattaa siis pysyä kuulolla! Jo nyt kaikista verkkokaupastamme löytyvistä tuotteista saa 10 % alennuksen koodilla ”kt20”. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin alekoodeihin.

Juhlavuoden tapahtumat painottunevat syksylle, mutta sopivasti juhlavuodellemme osuvat esimerkiksi vapun aikaan järjestettävät Pihtiputaan Elämää Maaseudulla -messut. Olemme mukana messuilla, joten tulkaahan tekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku