skip to Main Content
Elämää Maaseudulla 2016 – Messut Pihtiputaalla
Tässä kuvassa osa messuosastoamme edellisillä Elämää Maaseudulla -messuilla 2014.

Elämää maaseudulla 2016 – messut Pihtiputaalla

Elämää maaseudulla 2016 – messut Pihtiputaalla!

Toiset Elämää maaseudulla – messut järjestetään Pihtiputaalla 30.4.-1.5.2016. Ensimmäiset Elämää maaseudulla -messut järjestettiin vuonna 2014, ja tapahtuma oli oikein onnistunut. Tämän vuoden tapahtumasta on suunniteltu vieläkin hienompi ja isompi kokonaisuus. Kannattaa siis käydä katsomassa. Olemme tietenkin mukana messuilla, osastomme on Pihtipudas-salissa (numero 13). Tervetuloa vierailemaan osastollemme!

Messujen ja 20-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi meillä on messuilla hyviä tarjouksia. Esmerkiksi kaikista messuilla tehdyistä kaupoista saa 20 % alennuksen. Myös verkkokaupan huhtikuun tarjousta jatketaan vielä messuilla, eli Pihakäynti tilattavissa tarjoushintaan messuilta koko viikonlopun ajan (verkkokaupan tarjous päättyy 30.4.). Messuilla tarjoushintaiseen pihakäyntiin saa vielä ylimääräisen -20 % alennuksen. Muitakin mukavia tarjouksia on luvassa, kannattaa siis tulla käymään! Meillä on myös oma messuarvonta, josta voit voittaa tuotepaketin (Tuotepaketti? Minkälainen? Se jätettäkön vielä salaisuudeksi, tule messuille katsomaan!). Ai niin. Ja osastoltamme voi tietenkin ostaa myös suosittuja pitsakiviä, jotka osoittautuivat edellisillä messuilla oikeaksi myyntimenestykseksi. Käteismaksun lisäksi maksaminen myös yleisimmillä maksukorteilla onnistuu.

Lisätietoja messuista ja esimerkiksi messuohjelman löydät Pihtiputaan Yrittäjien sivuilta. Tässä linkki: http://www.yrittajat.fi/fi-FI/keskisuomenyrittajat/pihtipudas/puttaan-paremmat-paivat-13-21-7-kuvagalleria/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku