skip to Main Content
Kiviteos 20 Vuotta – Kakkukahvit
Pihtiputaan Kiviteos Oy 20 vuotta.

Kiviteos 20 vuotta – kakkukahvit

Kakkukahvit vanhalla apteekilla perjantaina 9.9.2016.

Kiviteos 20 vuotta – kakkukahvit

Pihtiputaan Kiviteos Oy täytti 20 vuotta eilen 1.9.2016. Sen kunniaksi tarjoamme kakkukahvit vanhalla apteekilla (Keskustie 14, Pihtipudas) perjantaina 9.9.2016 klo 14-17. Toivotamme kaikki entiset, nykyiset ja tulevat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme sekä ystävämme lämpimästi tervetulleiksi! 🙂

20 vuoden aikana toiminta on toki muuttunut jonkin verran. Esimerkiksi päätoiminta on pikkuhiljaa siirtynyt rakennuskiven jalostuksesta monipuoliseen kivi- ja viherpalveluun (suunnittelu, toteutus materiaaleineen, hoito). Lisäksi yrityksemme on muuttunut kokonaan perheyritykseksi ja ensimmäinen sukupolvenvaihdoskin on jo ehditty tehdä. Kuitenkin edelleen tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja asiantuntevaa palvelua niin kivi kuin viherpuolella.

Juhlavuoden kunniaksi verkkokaupassamme on ollut koko vuoden ajan käytössä alennuskuponki ”kt20”, jolla saa 10 % alennuksen kaikista tuotteista (tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin). Lisäksi on kuukausittain vaihtuvat erikoistarjoukset. Syyskuun tarjouksena on 20 % alennus pihakäynnistä, Askel parempaan – pihasuunnitelmasta, Isompi askel – pihasuunnitelmasta kasvivalinnoilla ja Harppaus parempaan – pihasuunnitelmasta. Alennus tulee automaattisesti. Tutustu suunnitelmatuotteisiimme tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku