skip to Main Content
Kiitos Muistamisesta – Kiviteos 20 Vuotta!
Kiitos muistamisesta!

Kiitos muistamisesta – Kiviteos 20 vuotta!

Kiitos muistamisesta!

Pihtiputaan Kiviteos Oy haluaa kiittää kaikkia muistamisesta merkkipäivänä. 20-vuotisjuhlat on nyt juhlittu ja työt  voivat jatkua. 20 vuotta toimittuamme Arvolan teollisuusalueella (Laurilantie 73, Pihtipudas), siirrämme toimistomme syksyn aikana keskustaan (Keskustie 14) Isännöintipalvelu Kurosen (Saaninkoski-Kiinteistöt Oy) tiloihin. Työt tehtaallamme jatkuvat edelleen normaalisti, ainoastaan toimisto siirtyy.

20-vuotisjuhlien yhteydessä julkaistiin tieto myös 1.9.2016 toimintansa aloittaneesta Saaninkoski-Kiinteistöt Oy:stä, joka osti Isännöintipalvelu Kuronen Oy:n liiketoiminnan. Saaninkoski-Kiinteistöt Oy liittyy Kiviteokseen siten, että kaikki Kiviteoksen omistajat ovat osakkaina myös Saaninkoskessa. Yhtiöt toimivat erillisinä yhtiöinä.

Uudistuksen myötä 20 vuotta kestäneen työuran Kiviteoksella tehnyt ja yrityksen perustanut Heikki Lahtinen siirtyi kokonaan Saaninkoski-Kiinteistöt Oy:n palvelukseen. Lämmin kiitos Heikille näistä vuosista sekä onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Juttu Wiitasanomissa 13.9.2016.

Juttu Wiitasanomissa 13.9.2016.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku