skip to Main Content

Piha kevätkuntoon!

Piha kevätkuntoon!

(Julkaistu tiistaina 22. huhtikuuta 2014.)

Piha kevätkuntoon!

Kaipaavatko istutusalueesi siistimistä?

Tarvitsetko apua pihasi kevätkunnostuksessa? Pitäisikö marjapensaat leikata tai piha haravoida, mutta itse ei syystä tai toisesta pysty? Tarvittaessa tulemme tekemään ne puolestasi. Voimme tehdä myös laajemman hoitosopimuksen, esimerkiksi siten, että käymme kerran viikossa / kuukaudessa / erikseen sovittaessa tekemässä tietyt hoitotyöt puolestasi. Tällaisia hoitotöitä voi olla esimerkiksi nurmikonleikkuu, istutusalueiden kitkeminen, kasvien kasteleminen ja tai lannoittaminen, jne. Hoitosopimus tehdään aina tapauskohtaisesti. Tarjoamme kaikki pihan hoitotyöt ammattitaidolla.

Kausi-istutus ruukussa. Alkukesän kukkijoita.

Kausi-istutus ruukussa. Alkukesän kukkijoita.

Tarjoamme apuamme myös kausi-istutusten suhteen. Tarjoamme esimerkiksi sellaista pakettia, johon sisältyy kausi-istutusten suunnittelu, kasvit ja istutustyöt sekä istutusten hoitaminen kasvukauden ajan. Toki tästäkin saadaan räätälöityä erilaisia paketteja eri tarpeisiin.
Kausi-istutukset vaihdetaan julkisilla paikoilla yleensä kolme kertaa kasvukauden aikana, jotta istutusalue on näyttävän näköinen koko sulan kauden ajan. Ensimmäisenä keväällä kukkivat orvokit ja muut keväisiin oloihin soveltuvat kylmää kestävät kukat, säiden lämmetessä tilalle vaihdetaan kesäkukat, ja syksyllä tehdään vielä kolmas istutus. Tarvittaessa kasveja vaihdetaan useamminkin kasvukauden aikana.
Vielä ehtii myös tilata pihakäynnin tälle keväälle. Vihersuunnitelmat ja pienimuotoinen viherrakentaminen sekä pihakivet kuuluvat myös valikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori

Back To Top
Haku