skip to Main Content

Piharakentaminen – pihat kuntoon myös pääkaupunkiseudulla

Piharakentaminen – pihat kuntoon myös pääkaupunkiseudulla

Piharakentaminen on aina ajankohtainen asia. Olipa pihasi sitten Helsingissä tai Pihtiputaalla, se vaatii jonkin verran työtä pysyäkseen kunnossa ja edustavana. Tarjoamme palveluitamme pihojenne parhaaksi sekä suunnittelun että rakentamisen ja ylläpidon osalta, meiltä saatte siis sekä suunnitelmat, että toteutuksen ja tarvittaessa myös ylläpidon pihallenne. Päätoimipaikkamme on Pihtiputaalla, pohjoisessa Keski-Suomessa, josta toimimme pääasiassa noin 150 kilometrin säteellä. Olemme nyt laajentaneet toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle, jossa yhteyshenkilömme on Juuso Lahtinen (juuso.lahtinen@kiviteos.fi, 045 235 6606).

Korostamme kaikessa toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä ja helppoutta, sinun ei tarvitse kuin pyytää asiantuntijamme käymään pihallasi, niin me hoidamme kaiken muun. Tilaa siis pihakäynti jo nyt!

Piharakentaminen on laaja käsite, johon sisältyy kaikki pihalla tapahtuva rakentaminen. Palvelemme teitä, yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa, kaikissa piharakentamiseen liittyvissä asioissa suunnittelusta ja materiaalihankinnoista alkaen. Oman tehtaamme tuotteista graniittiset pihakivet ovat ilman muuta hyödynnettävissä, mutta se ei ole välttämätöntä. Teemme myös betonikiveyksiä ja vaikka pelkkää kasveilla tehtävää viherrakentamistakin. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle ja pihallesi sopivin ratkaisu.

piharakentaminen_betonikiveys Uusittu betonikiveys alkaa olla valmiina.

HUOM! Klikkaamalla kuvaa, saat sen aukeamaan hieman suurempana. Kuvateksti ei valitettavasti näy suuremmassa kuvassa.

Kuvassa on eräs kunnostuskohteemme pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on yksityispiha Vantaalla. Pihalla oli vanha betonikiveys, joka haluttiin kunnostaa. Vanhat kivet nostettiin pois, pohjat tehtiin uudestaan ja kivet asennettiin takasin uusille pohjille. Kyseessä oli siis samankaltainen, mutta hieman pienempi projekti kuin aiemmin kesällä Pohjois-Pohjanmaalla (juttu löytyy osoitteesta: https://www.kiviteos.fi/betonikiveyksen-korjaaminen/).

Tällainen vanhan pihan kunnostamiseen liittyvä piharakentaminen on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Kotitalousvähennyksestä löytyy lisätietoja  Verohallinnon sivuilta osoitteesta: https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku