skip to Main Content

Käytävälaatta, Vesannon punainen, yläpinta poltettu

98.00 300.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Käytävälaatta Vesannon punaista graniittia. Näillä massiivisilla laatoilla pinnoitat helposti vaikkapa käytävän.

Clear selection

Kuvaus

Käytävälaatta, Vesannon punainen, poltettu

Kaipaako saunapolkusi kunnostamista? Tahtoisitko kulkea grillipaikalle sukkasillasi? Graniittinen suurikokoinen käytävälaatta / paasilaatta voisi olla vastaus ongelmiisi. Graniittiseen laattaan sammal ei kasva kuten betoniseen, ja graniitti myös kestää kulutusta huomattavasti paremmin. Laatan yläpinta on poltettu ja reunat vapaamuotoiset (lohkoreunat). Poltettupintainen kivi ei ole paljaankaan jalan alla liian karhea, mutta se ei kuitenkaan ole liukas edes märkänä.

Näillä laatoilla pinnoitat helposti esimerkiksi käytävän. 70 mm vahvuinen laatta kestää tukevalla perustalla kovempaakin käyttöä. Laatan muodon ansiosta käytävästä voi tehdä helposti suoran tai kaarevan. Yhdellä laatalla on pituutta 1100-1300 mm ja leveyttä 700-750 mm. Yhteensä laatoista saa siis noin 7 – 8 metriä pitkän käytävän.

HUOM! Kiviä on tällä hetkellä saatavissa vain kuusi, eli kiviä ei voi tilata sekä koko eränä että yksittäin lisää!

Asentaminen

Laatat on helppo asentaa, eikä asentaminen vaadi isoja maansiirtotöitä. Helpoin tapa asentaa laatta on piirtää sen ääriviivat nurmikolle, kaivaa eloperäinen maa-aines sekä nurmikko pois ja laittaa tasaava kerros asennushiekkaa tai kivituhkaa oikeaan korkoon. Sitten vain laatta tukevasti paikoilleen. Laattojen väliin kannattaa jättää 5-10 cm nurmisauma, jolloin pieni routiminen ei haittaa. Laattojen asennuksessa kannattaa huomioida myös kallistukset, jotta vesi ei jää seisomaan laatan pinnalle, vaan ohjautuu ympäröivälle alueelle ja sitä kautta sadevesijärjestelmään / imeytyy maaperään.

Muuta

Voit ostaa käytävälaattoja koko erän (6 kpl) hintaan 450 € 300 €, tai yksittäin hintaan 98 € / kpl. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli haluat laattoja enemmän muotoiltuna (suorakaide tms.) ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Vanhasta blogistamme http://kiviteos.blogspot.fi/ löytyy juttuja erilaisista kivi- ja viherrakennusmahdollisuuksista.

Lisää laattavaihtoehtoja löytyy täältä: laatat – (kiviteos.fi).

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Määrä

Kappalehinta, Koko erä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytävälaatta, Vesannon punainen, yläpinta poltettu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku