skip to Main Content

Lohkokivi, verhouskivi; musta 50 mm korkea, Hinta/ m2

103.00 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Lohkokivi, harkkokivi, verhouskivi… Sopii esimerkiksi takan tai grillin verhouksiin, pieniin muureihin ja vaikkapa kokonaisen seinän pinnoittamiseen.

Varasto loppu

Kuvaus

Lohkokivi, harkkokivi, verhouskivi; musta 50 mm korkea

Musta lohkokivi on yleiskäyttöinen, pääosin mittatarkka kivituote pieniin muurauksiin tai verhouksiin. Sopii käytettäväksi myös muihin kiveyksiin sekä sisällä että ulkona. Suomalaista mustaa luonnonkiveä lohkopintaisella julkisivulla.

Tuotteen tarkat tiedot

Tuotteen mitat: Lohkokivi on 50 mm korkea kivi, jonka syvyys on noin 70 mm (+/- 15 mm). Pituudet vaihtelevat 100 ja 400 mm välillä. Kiven lohkopintainen julkisivu on siis 50 x 100-400 mm kokoinen.

Kivilaji/ väri: Kivijärven musta gabro (Midnight Black). Lohkopintaisena yleissävyltään tummanharmaata kiveä. Kiiltohiotussa kivessä mustasta pinnasta erottuu selvästi kiiltäviä kiteitä, kuten tähdet yötaivaalla. Erittäin kaunis kivi, jonka louhinta on lopetettu – kiveä siis saatavilla enää vain harvoista paikoista ja pieniä eriä.

Näkyvä etupinta lohkottu, ylä- ja alareunat sahattu. Takareuna ja päät lohkottu tai sahattu. Lohkottujen päiden ansiosta myös esimerkiksi grillin nurkat saa helposti tehtyä siisteiksi.

Muitakin väri- ja kokovaihtoehtoja löytyy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (kiviteos@kiviteos.fi) ja kysy lisää!

Myyntierä on neliömetri (m2), johon mahtuu noin 20 jm kiveä. Valitse haluamasi määrä neliöinä. Huom, neliömäärä lasketaan lohkopintaisesta julkisivusta! Esimerkiksi lohkopintaisen muurin neliömäärä lasketaan kertomalla muurin pituus muurin korkeudella.

Muuta

Lohkokivi sopii hyvin esimerkiksi grillin tai pienen muurin muuraamiseen. Voit myös verhoilla lohkokivellä takan tai vaikkapa kokonaisen seinän. Lohkokivi käy myös hyvin esimerkiksi portaiden reunojen pinnoittamiseen sekä muihin rakenteisiin. Oleskelualueiden pintamateriaaliksi lohkokiveä ei suositella.

Lohkopintainen kivi näyttää hyvältä ja on kestävä ratkaisu.  Kivigrillit ja -takat ovat ajattomia ja ne sopivat hyvin suomalaiseen kotiin. Takkaverhouksessa lohkokiven kanssa voi yhdistää esimerkiksi kiillotettua kiveä. Musta lohkokivi on helppo yhdistää kaikkien muiden kivivärien kanssa.

Suomalaista, Suomessa jalostettua kiveä käyttämällä olet mukana luomassa työpaikkoja Suomeen.

Lisätiedot

Paino 170 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lohkokivi, verhouskivi; musta 50 mm korkea, Hinta/ m2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku