skip to Main Content

Poltettu nupukivi, 14x14x25 cm, eri värejä

27.50 

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Nupukivi alueiden pinnottamiseen tai reunakiveksi reunakiven paikalle. HUOM! Myyntierä 1 jm.

Clear selection

Kuvaus

Poltettu nupukivi

Poltettu nupukivi on perinteinen katukivi, jonka yläpinta on poltettu. Poltettu pinta on tasainen, mutta kuitenkin karhea, eikä se ole märkänäkään liukas. Korkea nupukivi kestää raskastakin liikennettä ja sopii siksi hyvin kulkuväylien ja autopaikkojen päällysteeksi. Nupukiven pitkät reunat on lohkottu ja päädyt sekä alapinta sahattu.

Nupukivi sopii hyvin myös reunakiveksi ja kohopenkin reunukseksi. Tämän korkuisella kivellä saa jo pientä korkeuseroakin aikaan. Erityisen hyvin nupukivi toimii reunakiven tilalla kaarteissa ja muissa muodoissa, sillä se on lyhyempi kuin perinteinen reunakivi. Pienempi ja kevyempi nupukivi on myös helpompi asentaa paikoilleen kuin reunakivi. Toisaalta taas reunakivellä saa nopeammin tehtyä hieman pitempiä suoria reunuksia.

Poltettu nupukivi on joko Viitasaaren punamustaa granodioriittia (Viitasaari Pink) tai Monolan ruskeaa graniittia (Monola Brown).

Koko

Nupukivi on 140 mm korkuinen. Kiven pituus on 25 cm ja leveys 14 cm. Poltetun yläpinnan koko on siis 14 x 25 cm. Yhteen juoksumetriin reunusta siis menee 4 kpl kyseisiä kiviä.

Mikäli nupukivellä on tarkoitus tehdä laajempi kiveys, kannattaa huomioida, että 1 neliöön menee noin 25,6 kpl kyseisen kokoista kiveä, eli yhtä neliötä kohden tulee tilata tuotetta noin 6,4 jm.

Muuta

Kivet myydään metrihinnalla (€/jm). Myyntierä on siis 1 jm, ei kappale! 1 metriin mahtuu nupukiviä 4 kpl. Nupukivi painaa noin 13,2 kg / kpl, eli 1 jm painaa noin 53 kg. Vastaavasti 1 m2 painaa noin 340 kg.

Toimitustapoina rahtiauto ja nouto, rahtihinta ei sisälly hintaan. Noudettaessa kivet tehtaaltamme noutoaika on aina sovittava etukäteen!

Lisätiedot

Paino 53 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 14 × 14 cm (senttimetri)
Väri

Monolan ruskea, Viitasaaren pink

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poltettu nupukivi, 14x14x25 cm, eri värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku