skip to Main Content

Syystiedote – pitsakivikampanja ja tulevan kesän pihatyöt

Syystiedote

Syystiedote nyt ajankohtaisista asioista, eli lähestyvästä joulusta ja seuraavasta kesästä. Tämän kesän osalta pihatyöt alkavat olla pikkuhiljaa paketissa, mutta pihakäynneille on mahdollisuus niin kauan kun ei ole lunta maassa. Pitsakiviä (20 mm) saa taas, mikäli toimituksen haluaa ennen joulua, tulee kivet tilata viimeistään  16.12.2018.

20 mm pitsakivi taas saatavilla

Varastoomme on saatu uusi erä 20 mm pitsakiveä, joten tuote on taas tilattavissa. Lähestyvän joulun kunniaksi toimitusjohtajamme laittoi pitsakivelle 16.12.2018 saakka kestävän alennuskampanjan, joten nyt kannattaa tilata tarjoushintaista kiveä lahjaksi tai omaksi iloksi. Kivihän sopii myös kaiken muun paistamiseen, allekirjoittanut esimerkiksi pitää pitsakivensä koko ajan uunissa, ja paistaa esimerkiksi leivät, kakut ja pullatkin pitsakiven kanssa.

Kesä 2019

Ensi vuoden pihatöistä otetaan ennakkotilauksia vastaan! Erityisesti pihasuunnitelmaa haluavien kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta pihan laittoon päästäisiin mahdollisimman pian. Vielä ennen lumien tuloa ehtii tehdä pihakäyntejä / -konsultointeja, ja pihasuunnitelmat tehdään tilausjärjestyksessä. Mikäli pihakäynnin pääsee tekemään jo syksyllä, suunnitelman voi tehdä talven aikana, ja keväällä heti lumien sulettua pääsee varsinaisiin pihatöihin. Pihasuunnittelutuotteisiin voi tutustua tarkemmin verkkokaupassamme vihersuunnittelu-osastolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku