skip to Main Content

Kasvillisuussuunnitelma koulukeskuksen alueelle

Kasvillisuussuunnitelma koulukeskuksen alueelle

(Julkaistu maanantaina 2. syyskuuta 2013. Alkuperäinen teksti luettavissa osoitteessa: http://kiviteos.blogspot.fi/2013/09/kasvillisuussuunnitelma-koulukeskuksen.html)

Viimepäivät ovat menneet melko tiiviisti Pihtiputaan kunnostettavan koulukeskuksen alueen kasvillisuuden suunnittelussa. Pyrimme käyttämään alueella mahdollisimman paljon sellaisia kasveja, joita voidaan hyödyntää opetuksessa. Kasvi- ja muita toiveita kysyttiin opettajilta muun muassa yläkoulun biologian opettajalta ja alakoulun koulunjohtajalta. Ihan kaikkia toivelistan kasveja alueelle ei voitu suunnitella esimerkiksi kasvupaikkavaatimusten tai kasvien ominaisuuksien vuoksi. Jotkin kasvit löytyvät koulukeskuksen lähistöltä jo valmiiksi, joten nekin pystyi jättämään pois suunnitelmasta. Jonkin verran erikoismuotoja tutuista kasveista (mm. punalehtikoivu ja sulkaharmaaleppä) alueelle suunniteltiin.

Projekti oli mielenkiintoinen ja oli todella mukavaa päästä mukaan oman kunnan koulukeskuksen ympäristön suunnittelutyöhön. Toivotaan lisää tällaisia kohteita ja etenkin kohteita oman kunnan alueelta! 🙂

Kasvillisuussuunnitelma koulukeskuksen alueelle.

Näkymä pallokentältä uudistetulle alakoululle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku