skip to Main Content
Tulossa Myyntiin Verkkokauppaamme! Pysykää Kuulolla!
Tulossa myyntiin kevään aikana edullisia eriä pihakiviä!

Tulossa myyntiin verkkokauppaamme! Pysykää kuulolla!

Tulossa myyntiin verkkokauppaamme!

Nyt kannattaa pysytellä kuulolla, sillä kevään aikana on tulossa myyntiin paljon erilaisia poistohintaisia eriä pihanrakennustuotteita! Lisäksi ihan lähiaikoina on tulossa myyntiin erä edullisia, erikoismittaisia pitsa- / paistokiviä. Pitsa- / paistokiviä on tulossa myyntiin kahta eri paksuutta (10 ja 18 mm) ja molemmissa paksuuksissa koot ovat noin 300 x 320 mm. Pitsa- / paistokivien lisäksi on tulossa myös muita pientuotteita, ainakin kylmäalustat. Pitsakivistä pääsee lukemaan tarkempia tietoja vanhasta blogistamme osoitteesta: http://kiviteos.blogspot.fi/2014/04/pitsakivi-paistokivi.html.

Pihanrakennustuotteista on tulossa myyntiin esimerkiksi erilaisia eriä graniittisia reunakiviä, noppakiviä ja laattoja ja paria erilaista betonikiveä /-laattaa. Pihanrakennustuotteet myydään erissä, lava kerrallaan. Lavalle mahtuu esimerkiksi noppakiveä noin 5-7 m2. Noppakivillä rakennat kauniit ja kestävät kiveykset pihallesi, eri värejä  ja ladontakuvioita yhdistelemällä kiveyksiin saa helposti ilmettä. Reunakivien avulla rajaat selkeästi pihan eri alueet ja helpotat siten pihanhoitoa. Ainakin istutusalueet ja nurmialueet kannattaa erottaa toisistaan. Istutusalueiden rajaamisesta on kirjoitettu vanhassa blogissamme. Pääset lukemaan jutun tästä linkistä: http://kiviteos.blogspot.fi/2013/06/istutusalueen-rajaaminen.html.

Pihakiviä Lumen alta paljastuu paljon myyntikunnossa olevia kivilavoja.
reunakivi_harmaa_poltettu Esimerkiksi kuvan kiveys reunakivineen on tehty kokonaisuudessaan vastaavanlaisista poistoeristä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku