skip to Main Content
Graniittiset Valaisinpylväät – Valaistuksella Tunnelmaa Talvipihalle
Graniittiset valaisinpylväät, yksityispiha, Pihtipudas.

Graniittiset valaisinpylväät – valaistuksella tunnelmaa talvipihalle

Graniittiset valaisinpylväät – valaistuksella tunnelmaa talvipihalle

Suomen talvi on pitkä ja pimeä, tämän vuoksi kunnolliseen pihavalaistukseen kannattaa satsata.  Valaistuksen avulla pihasta voi nauttia ympäri vuoden. Valaistus lisää myös turvallisuutta ja pihan käytettävyyttä. Valaistusta voidaan käyttää myös tehosteena tai tunnelman luojana. Parhaimmillaan pihavalaistus on kaikkea tätä.

Tässä jutussa esittelemme graniittiset valaisinpylväät / portinpylväät, jotka teimme syksyn aikana erääseen yksityispihaan Pihtiputaalle. Asiakas oli nähnyt aiemmin esittelemämme portinpylväät, joihin ihastui, ja halusi samaa tyyliä omallekin pihalle. Pylväistä ei tehty ihan samanlaisia, vaan näihin lohkopintaisiin valaisinpylväisiin laitettiin päälle musta poltettupintainen ja -reunainen kansikivi, johon on upotettu valaistus. Pylväät rakennettiin lohkopintaisesta muurikivestä / nupukivestä, ja niihin jätettiin keskelle aukko sähköjohtoa varten.

Pylväät ovat Viitasaaren keltaista graniittia (Viitasaari Yellow), korkeutta pylväillä on noin 1,5 metriä. Valaisinpylväät on muurattu betonianturan päälle. Valo osoittaa alaspäin ettei se häikäise. Valon suuntauksen vuoksi myös valaisinpylvään lohkopintainen kivirunko korostuu kauniisti. Pylväät on asennettu pihan sisääntulotien molemmille puolille tontin rajalle.

 

Valaisimet näkyvät kauas.

Valaisimet näkyvät kauas.

 

Valaisinpylväät toivottavat tervetulleeksi pihalle.

Graniittiset valaisinpylväät toivottavat tervetulleeksi pihalle.

Graniittinen valaisinpylväs viitasaaren keltaista graniittia.

Valo korostaa kiven lohkopintaa kauniisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku