skip to Main Content
Portinpylväät – Graniittiset Pilarit Tuovat Aitaan Ryhtiä
Graniittiset portinpylväät, yksityispiha.

Portinpylväät – Graniittiset pilarit tuovat aitaan ryhtiä

Portinpylväät – Graniittiset pilarit tuovat aitaan ryhtiä

Alkukesästä toteutetun aidan kaveriksi teimme graniittiset portinpylväät ajotien molemmin puolin. Pylväät on rakennettu kymmenestä graniittisesta, lohkoreunaisesta kappaleesta, joiden keskelle on porattu reikä. Kivet on asennettu päällekkäin ilman sen kummempaa kiinnitystä, ainoastaan liitoskohtiin on laitettu pätkä alumiiniputkea. Putki pitää kivet paikallaan ja estää pylväisiin (valaistusta varten) tulevan kaapelin vaurioitumisen.

Portinpylväät ovat todella massiiviset, ulkomitat ovat noin 400 x 400 mm ja korkeutta pylväillä on hieman yli metri. Kivien paksuudet ovat 100 ja 150 mm. Molemmissa pylväissä on neljä paksumpaa ja kuusi ohuempaa kiveä siten, että alla on paksut ja päällä ohuemmat kivet. Molempiin pylväisiin on jyrsitty paikka osoitenumerolle, siten, että numero näkyy tielle.

Graniittisilla pilareilla aitaan saa näyttävyyttä ja ryhtiä. Massiiviset tolpat erottuvat kunnolla myös talviaikaan, vaikka lunta olisi reilustikin, joten aitaa on pienempi riski kolhia aurauskalustolla. Valaistuksen avulla kivipylväitä saa korostettua ja kiven lohkopinnan tuotua paremmin esiin. Valaistus on tietenkin myös turvallisuusseikka, hyvin valaistulla pihalla vahinkoja sattuu vähemmän kuin pimeällä. Valaistusmahdollisuuksia on monia, esimerkiksi pelkästään valon suuntauksella saa paljon aikaan.

portinpylväs Pylväisiin on jyrsitty paikat talon numerolle.
kivinen portinpylväs Portinpylväät - Osoitenumero paikoillaan.
Kivipilari Pylväitä ei ole kiinnitetty aitaan.
Tällä artikkelilla on 3 kommenttia
    1. Hei, pylväiden hinta riippuu kivien väristä ja koosta sekä tietenkin muista ominaisuuksista (kuten pintakäsittely, tarvitaanko paikkaa kaapelille jne). Kuvan mukaiset pylväät maksavat osina tehtaallamme noin 500 € / pylväs.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku