skip to Main Content
Yksilölliset Paistokivet – Omavalintaisella Tekstillä!
Tekstin saa selvemmin näkyviin, jos sen maalaa esim. maalikynällä.

Yksilölliset paistokivet – omavalintaisella tekstillä!

Yksilölliset paistokivet nyt verkkokaupastamme

Yksilölliset paistokivet ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin tavalliset paistokivet, mutta niihin saa lisäksi valita pienen tekstin, esimerkiksi yrityksen nimen, omistuskirjoituksen tai muun lyhyen tervehdyksen. Teksti tulee YHDELLE RIVILLE noin 5-10 mm korkuisena. Tekstin pituus saa olla 40 merkkiä (sanaväli lasketaan merkiksi.) Mitä pitempi teksti on, sitä pienemmillä kirjaimilla se kiveen tulee.

Vanhassa blogissamme oleva kirjoitus pitsa- / paistokivestä löytyy osoitteesta http://kiviteos.blogspot.fi/2014/04/pitsakivi-paistokivi.htmlYksilölliset paistokivet pääset tilaamaan verkkokaupastamme suoraan tästä linkistä!

Kiven mukana toimitetaan käyttö- ja hoito-ohje sekä pitsapohjan ohje.

Teksti

Teksti voidaan kirjoittaa tekstaamalla tai kokonaan tikkukirjaimilla. Teksti ”kirjoitetaan” Arial tai Arial Black -fontilla normaalisti, mutta toiveitakin voi esittää (esim. kaunokirjoitus, käsin kirjoitetun näköinen, jne.) Alla muutamia tekstiesimerkkejä.

HYVÄÄ JOULUA!

Paljon onnea Kalervolle!

Pihtiputaan Kiviteos Oy

www.kiviteos.fi

Sannalle ja Antille 29.10.15 Kekkosilta

HUOM! LAITA MINUT AINA KYLMÄÄN UUNIIN!

Muuta

”Kirjoitus” rikkoo kiven kiiltävän pinnan ja näkyy kivessä  vaaleampana (= harmaana). Öljy tai muu rasva tummentaa tekstin niin, että se erottuu huonommin kiiltävästä pinnasta. Kiven pintaa ei siis kannata öljytä ennen käyttöä. Mikäli pinnan kuitenkin haluaa öljytä (tasoittaa väriä ja korostaa kiiltoa), kannattaa tekstikohta peittää tiiviisti ennen öljyämistä.

Mikäli kiveä ei käytetä sen normaalissa käyttötarkoituksessa (pitsa- / paistokivenä), vaan se on ainoastaan koristekäyttöön, tekstin voi maalata esim. maalikynällä, jolloin se erottuu selvemmin.

Yksilölliset paistokivet Ylärivin tekstikorkeus on 6 mm ja koko tekstin leveys on 148 mm. Pituus 38 merkkiä. Alarivin tekstikorkeus 4 mm ja tekstin leveys 60 mm. Merkkejä 20.
Yksilöllinen paistokivi Tekstin korkeus on 10 mm ja leveys 100 mm. Fontti Arial Black. Merkkejä yht. 14.
Kiviteos logoja Tekstin saa selvemmin näkyviin, jos sen maalaa esim. maalikynällä.

Viereisen kuvan ”Kivituotteita” tekstit ovat 7 mm korkeita ja 98 mm leveitä. Näistä vasemmanpuoleinen on maalattu maalikynällä. Vaaleanpunaiseksi maalatun logon (oikeassa reunassa) ”KIVITEOS”-teksti on 6 mm korkea ja 50 mm leveä. Vaaleanpunainen ”www.kiviteos.fi”-teksti on 5 mm korkea ja 42 mm leveä. Maalaamaton ”www.kiviteos.fi” -teksti vasemmalla alhaalla on 10 mm korkea ja 84 mm leveä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku