skip to Main Content
Puuaita – Aitaelementtien Asentamista Osa 1
Alkaa jo näyttää aidalta.

Puuaita – aitaelementtien asentamista osa 1

Puuaita – aitaelementtien asentamista osa 1

Puuaita alkaa näyttää oikealta aidalta, sillä sen pystyttäminen on jo melko hyvällä mallilla. Kirjoittelin nimittäin tuossa joku aika sitten aitaelementeistä, joista oli tulossa puuaita erään asiakkaan pihalle ja nyt on sopiva aika tarkistaa mikä on aitaelementtien / aidan tilanne tässä vaiheessa.

Itse en ole varsinaista asennustyötä ollut tekemässä, enkä edes seuraamassa. Olin työmaalla silloin, kun tarkistimme aitalinjan ja merkkasimme päitten paikat ja nyt tänään kävin ottamassa muutaman valokuvan aidasta. Kohtuullisen nopeasti tuollaisen aidan laittaa paikoilleen, kunhan tolpanjalat vain saadaan kunnolla upotettua maahan: oikeaan linjaan ja sopiville etäisyyksille toisistaan. Kansilaudat ja välitolppien viimeistely sekä toiseen kertaan maalaaminen on vielä edessä päin, mutta muutoin aita taitaa olla portteja vaille valmis.

Puuaita sopii hyvin suomalaiseen perinteiseen maalaismaisemaan. Se tuo pihalle ryhtiä ja erottaa sen selkeästi, mutta ei ole kuitenkaan liian hallitseva. Tällainen matala puuaita ei tuo näkösuojaa, mutta hieman korkeammalla ja tiheämmällä aidalla senkin ongelman saa ratkaistua. Puuaidankin ilmettä voi pehmentää kasvillisuudella, mikäli sen katsoo tarpeelliseksi. Puuaidankin kaveriksi sopivat hyvin kiviset portinpylväät, verkkokaupastamme löytyy jonkinlaisia vaihtoehtoja ja asiakaspalvelustamme voi kysyä lisää.

Lauta-aita Puuaita jatkuu koko tontin rajan pituudelta.
Piha-aita Puuaidan välitolpat on upotettu maahan noin puolen metrin syvyyteen.
Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku