skip to Main Content
Pihakäyntejä Viitasaarella – Varaa Omasi Heti!
Pihakäyntejä Viitasaarella. Samalla reissulla olisi tarkoitus käydä katsomassa, miltä esittelyalue Rautakauppa Mehto Oy:n edustalla näyttää nyt. Tässä yleiskuva istutusalueesta syksyltä 2013.

Pihakäyntejä Viitasaarella – varaa omasi heti!

Pihakäyntejä Viitasaarella

Pihakäyntejä tarjolla Viitasaarella huomenna, eli torstaina 11.12.2014. Aamupäivä on varattu, mutta iltapäivälle mahtuisi vielä yksi tai kaksi pihakäyntiä. Samalla reissulla olisi tarkoitus ehtiä käydä katsastamassa Rautakauppa Mehto Oy:n edustalla olevan istutusalueen tilanne, jotta saisi taas päivittää blogiin ajankohtaista tietoa ja kuvia siitä.

Mikäli tahdot pihakäynnin huomiselle, toimi nopeasti ja varaa aika pihakäynnille ottamalla yhteys Enni Lahtiseen, puh. 045 864 4686 tai enni.lahtinen@kiviteos.fi.

Pihakäyntejä on mahdollista tehdä periaatteessa niin kauan, kun maassa ei ole lunta. Jäätyminen ei haittaa, sillä tärkeintä on erottaa pinnanmuodot. Syksy ja talvi ovat siis hieman epävarmoja aikoja, ellei pihakäyntiä sovi hyvin lyhyellä varoitusajalla. Tästä syystä kiireinen aikataulu on tarpeen.

Lisätietoja pihakäynnistä / pihasuunnittelusta

Pihakäynnillä käydään läpi asiakkaan toiveet pihan suhteen sekä kartoitetaan suunnittelun tarve. Joissakin tapauksissa riittää pelkkä pihakäynti ja siitä kirjoitettavat muistiinpanot (jolloin asiakas tekee itse varsinaisen suunnittelutyön – ammattilaisen avustuksella), joskus taas on tarvetta piirretylle suunnitelmalle (luonnostasoinen tai täysi suunnitelma – tai kaikki mahdolliset variaatiot siltä väliltä). Tarvittaessa pihakäyntejä tehdään useampia kuin yksi – tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan. (Esimerkiksi asiakkaan suunnitellessa laajempaa pihaa itsenäisesti, voi olla järkevää tehdä pihakäyntejä esimerkiksi kaksi tai useampia, jolloin pihan eri osa-alueet tai ongelmakohdat voidaan jakaa eri pihakäynneille.)

Teemme suunnitelmat asiakkaan toimittaman pihakuvan päälle ja toimitamme ne asiakkaalle sähköisesti pdf-muodossa, ellei toisin sovita. Mikäli pihakäynnin perusteella tilataan tarkempi suunnitelma, emme veloita pihakäyntiä erikseen vaan se sisältyy suunnitelman hintaan. Suunnittelutyö laskutetaan tuntiperusteisesti, eli laskutamme vain ja ainoastaan tehdystä työstä.

Vanhasta blogistamme löytyy pihakäynteihin ja niiden parhaaseen ajankohtaan liittyvä teksti täältä.

Pihakäyntejä Viitasaarella Rautakauppa Mehto Oy:n edustalla oleva istutusalue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku