skip to Main Content
Tilasomistusta – Juhliin Tai Omaksi Iloksi!
Kukka-asetelmia oli 3-4 per pöytä.

Tilasomistusta – Juhliin tai omaksi iloksi!

Tilasomistusta – juhliin tai omaksi iloksi

Pihtiputaan Kiviteos Oy tarjoaa nyt myös Tilasomistusta esimerkiksi juhlia varten. Kuten vihersuunnittelussakin, haluamme räätälöidä juuri asiakkaalle sopivan paketin. Emme siis tarjoa mitään kiinteää kokonaisuutta, vaan tarvittavat elementit kootaan asiakkaan ja kohteen mukaan. Tarvittaessa tarjoamme apua niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin – muutoinkin kuin kasvillisuuden osalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Pihtiputaan Kiviteos Oy, Enni Lahtinen, enni.lahtinen@kiviteos.fi, 045 864 4686.

Alla muutamia kuvia tilasomistuksista, joita olen ollut yksityishenkilönä tekemässä, yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Nämä eivät siis ole Pihtiputaan Kiviteos Oy:n tilaustöitä.

Keväiset syntymäpäiväjuhlat – Pöytäkukat

Sain vapaat kädet suunnitella isoisäni syntymäpäiväjuhlien pöytäkukat. Allergikkojen vuoksi mitkään voimakkaasti tuoksuvat ja allergisoivat kasvit eivät tulleet kysymykseen. Tämän vuoksi esimerkiksi kielojen (jotka kuuluvat isoisäni suosikkikukkiin) käyttöä suuremmassa mittakaavassa ei voitu ajatella. Oman pihan kieloja päätyi kuitekin ruukkuun pihalle ja yhteen pieneen maljakkoon sisätiloihin.

Halusin jotain leikkokukkia pitkäikäisempää ja keväistä, joten päädyin tekemään orvokkiasetelmia erilaisiin koreihin. Lainasin kaikki liikenevät korit, jotka vuorasin muovilla ja istutin orvokit kesäkukkamultaan, jotta asetelmista saa iloa koko kesäksi. Käytin pääasiassa sarviorvokkia valkoisena, keltaisena ja oranssina. Tarjoilupöydän istutukseen en malttanut olla hankkimatta lisäksi keltaista miljoonakelloa.

Kukkakori Tilasomistusta - tarjoilupöydän koristeeksi päätyi valkoinen kahvallinen kori, jossa oli orvokkia ja miljoonakelloa.
Kukkakoreja Juhlavalmisteluja.
Orvokki-istutus Osa koreista korvattiin säkkikankaisilla "ruukuilla".
Tilasomistus Valkoinen, keltainen ja oranssi orvokki.
Tilasomistusta Orvokkeja korissa.

Alkukesän hautajaiset – Pöytäkukat

Isoäitini hautajaisissa kesäkuun alussa pöytiin haluttiin pienet kukka-asetelmat luonnonkasveista. Tarjoilupöydissä oli kukkakaupasta tilatut kukka-asetelmat, joissa väreinä oli vihreän lisäksi valkoinen ja tumma violetti. Pöytäasetelmissa käytin yksinkertaista juhannusruusua (kukki Etelä-Suomessa jo tuolloin) ja tuijan ikivihreitä oksia. Nämä yksinkertaiset asetelmat keräsivät paljon kiitosta.

Kukka-asetelma Juhannusruusua ja tuijan oksia.
Tilasomistusta - Pöytäkukat Kukka-asetelmia oli 3-4 per pöytä.

Hautajaiskukista löytyy lisää juttua henkilökohtaisesta blogistani osoitteesta: http://tankimaatein.blogspot.fi/2014/06/kukkajuttuja.html.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku