skip to Main Content
Aitaelementti – Vähän Erilaisia Rakennustöitä
Aitaelementti - Valmis kuorma lähdössä.

Aitaelementti – vähän erilaisia rakennustöitä

Aitaelementti – vähän erilaisia rakennustöitä

Kuluneen viikon olemme valmistaneet hieman normaalista poikkeavaa projektia. Yleensä keskitymme enemmän kivirakenteisiin, mutta nyt projektina on ollut puinen aitaelementti – tai oikeastaan 50 puista aitaelementtiä. Eräs pitkäaikainen asiakkaamme kaipasi pihalleen puuaitaa, ja kysyi olisiko meidän mahdollista valmistaa sellaista. Ja meillä toki pyritään aina toteuttamaan asiakkaan toiveet mahdollisimman hyvin, joten valmistimme aitaelementtejä asiakaan toiveen mukaan.

Elementit on valmistettu sahatusta, täyssärmäisestä, kertaalleen maalatusta kuusilaudasta. Laudat on maalattu yhteen kertaan (joka puolelta) kevyesti ohennetulla valkealla aitamaalilla. Yksi aitaelementti on noin kaksi metriä pitkä. Elementin korkeus on noin 80 cm, valmiin aidan korkeus riippuu asennuskorkeudesta. Elementtejä on tehty yhteensä 50 kappaletta, eli niistä tulee noin 100 metrin pituinen aita. Käymme myös asentamassa aidan paikoilleen, asennus on alustavasti sovittu jonnekin viikon 21 tienoolle.

Aitaelementit valmistuivat suunnitellussa aikataulussa, vaikka maalaaminen olikin melko hidasta. Varsinaisten elementtien kasaaminen kävi nopeasti. Aitaelementti on saman näköinen molemmilta puolilta, joten se sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa katselusuunta on molemmilta puolilta. Kansilaudat puuttuvat elementeistä vielä, ne on tarkoitus laittaa paikoilleen vasta asennusvaiheessa.  Kirjoittelen aidasta lisää, kunhan saamme sen paikoilleen.

Aitaelementti on myös tulossa myyntiin verkkokauppaamme kesän aikana,  joten pysykäähän kuulolla!

Aita Maalausurakka alkamassa.
Maalattu lauta Valmiiksi maalatut laudat odottamassa.
Aitaelementti valmis Valmiit aitaelementit lähdössä työmaalle.
Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori

Back To Top
Haku